Dongou i Bagnack, nominats a millor jugador africà de la Lliga Adelante

Dongou i Bagnack, nominats a millor jugador africà de la Lliga Adelante

Els jugadors camerunesos del Barça B estan entre els cinc candidats al guardó després d’aconseguir la tercera posició la temporada passada La votació es pot fer a través de LFP.es i els guanyadors seran premiats durant la Gala LFP el 27 d’octubre

Els jugadors del filial blaugrana Jean Marie Dongou i Macky Bagnack han estat nominats al guardó de millor jugador africà de la Lliga Adelante per la LFP. A punt de començar la temporada 14/15, la LFP ha seleccionat els cinc millors jugadors africans de la Lliga BBVA i la Lliga Adelante perquè els usuaris de LFP.es puguin votar els seus favorits a partir d’aquest dijous. Els guanyadors rebran el premi durant la Gala LFP, que se celebrarà el 27 d’octubre. Els altres tres candidats són el nigerià Macauley Chrisantus (Las Palmas), el congolès Ritchie Kitoko (Real Jaén) i l’ivorià Ibrahim Sissoko (Deportivo de la Corunya).

Dongou, màxim golejador del filial

Un dels dos nominats per part blaugrana és el davanter camerunès Jean Marie Dongou, que va ser el màxim golejador de l’equip d’Eusebio Sacristán amb vuit gols. El ‘9’ del filial va jugar un total de 30 partits, va ser un dels homes més utilitzats per Eusebio i va alternar totes les posicions de l’atac. Per la seva banda, Macky Bagnack va jugar un total de 24 partits i va aconseguir marcar un gol. Casualment tots dos futbolistes van veure el mateix nombre de targetes grogues, set. A més, cal tenir en compte que la temporada passada era l’última en edat juvenil per als dos joves jugadors camerunesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut