CD Mirandés – Barça B: Duel transcendental

CD Mirandés – Barça B: Duel transcendental

El filial blaugrana visitarà aquest dissabte (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) el Mirandés amb l’objectiu de sumar els tres punts i apropar-se a la zona de salvació

A falta de cinc jornades per acabar la Lliga, el Barça B disputarà aquest dissabte un partit molt important a Miranda de Ebro (20 hores, Esport3 i LaLigaTV.es). Els homes de Jordi Vinyals visitaran un Mirandés que es troba a la tretzena posició de la classificació, en un enfrontament que inaugurarà uns dies en què els blaugrana han de jugar tres partits de Lliga. “L’equip ha de pensar que aquesta pot ser una gran setmana en què hi ha nou punts en joc. Si tirem endavant aquests nou punts farem un canvi molt important a la situació”, va assegurar Jordi Vinyals a la prèvia d’aquest enfrontament.

Enderrocar el fortí d’Anduva

El Mirandés és un equip complicat de vèncer com a local. L’equip de Carlos Terrazas ha aconseguit quatre victòries, quatre empats i dues derrotes als darreres deu partits que ha disputat a Anduva. Amb 47 punts, trenta dels quals sumats com a local, el Mirandés és tretzè a la taula classificatòria de la Lliga Adelante.

Malgrat encaixar un 1-3 a la primera volta, aquest dissabte el filial intentarà sumar tres punts molt valuosos per tal d’apropar-se a l’objectiu de la salvació.

18 convocats per aconseguir la victòria

Jordi Vinyals ha facilitat la llista de convocats abans de viatjar a Miranda de Ebro. Amb les novetats de Campins, Edgar Ié, Bicho i Lucas, l’equip no podrà comptar amb Sandro i Gumbau – sancionats -, ni amb Pol Calvet, Macky, Robert Costa i Kaptoum, que són baixa per lesió. Munir es troba entrenant amb el primer equip i Maxi Rolón, que continua concentrat amb la selecció argentina sub-20, tampoc ha pogut viatjat.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic Jordi Vinyals ha considerat que l’equip està animat i que només “falta que acompanyin els resultats”. Tot i la situació, el tècnic de Cardedeu, optimista, ha assegurat que “estem intentant aixecar la moral, que vegin que és possible, que encara hi som a temps”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut