Barça B – UE Lleida: Amistós sense gols (0-0)

Barça B – UE Lleida: Amistós sense gols (0-0)

El conjunt d’Eusebio mereix més en el seu tercer partit de pretemporada S’han estrenat amb el Barça B aquest curs Ié i Halilovic, fins fa poc amb el primer equip

El Barça B va guanyar el seu primer partit de pretemporada, va perdre el segon i aquest dimecres ha empatat el tercer. Ho ha fet contra el Lleida, el conjunt de Segona B, en un matx disputat al camp 7 de la Ciutat Esportiva. Els homes d’Eusebio, però, han merescut més que un empat sense gols. Sobretot al segon temps, en què Halilovic –que s’ha estrenat amb el B, així com Ié– i Adama han revolucionat el partit.

Amos de la pilota

El partit ha arrencat amb un Barça B dominador. L’equip blaugrana tenia tota la possessió i intentava arribar amb perill a la porteria defensada per Torres. D’ocasions, però, no n’ha pogut crear gaires. Només Joan Román i Babunski, amb xuts llunyans, han amenaçat la porteria lleidatana. Els visitants han tingut la més clara amb un llançament de falta de Marimon que ha anat per sobre del travesser.

A la represa el Barça B ha introduït cinc cares noves. Han entrat el porter Suárez i Gumbau, Halilovic, Adama i Javi Fernández. Amb ells l’equip ha accelerat el ritme. Sobretot mitjançant Halilovic i Adama. El croat ha generat fins a tres bones ocasions que no han acabat en gol de miracle, mentre que l’extrem ha pogut desequilibrar el matx en un altre parell d’ocasions.

El Barça B ha hagut de jugar els últims vint minuts de partit amb deu homes. Kaptoum s’ha retirat amb una contusió a la cuixa esquerra i Eusebio, sense més jugadors de recanvi disponibles, ha vist com els seus han pogut mantenir l’empat tot i la inferioritat numèrica, més evident a aquestes alçades de temporada, quan els jugadors encara no estan al cent per cent de la seva forma física.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut