Barça B - Real Sporting: Empat sense gols al Miniestadi (0-0)

Barça B - Real Sporting: Empat sense gols al Miniestadi (0-0)

El filial blaugrana ha sumat un punt davant d’un rival que encara no ha perdut a la Lliga Els homes d’Eusebio han patit durant els primers 45 minuts, però han reaccionat a la segona part i haurien pogut guanyar el partit

[[DES_1]]El filial blaugrana ha empatat a zero en un partit en què els blaugranes han patit l’assetjament asturià durant la primera meitat. A la segona, però, han reaccionat i han acabat tenint ocasions més que suficients per acabar emportant-se el partit, el dia que el Miniestadi ha registrat la millor entrada de la temporada, amb 5.348 espectadors.

Inici salvador d’Ortolá

El partit ha començat amb una doble ocasió per part de l’Sporting. Als 15 segons Ortolá ha hagut d’intervenir per treure una rematada de Jony que es filtrava al fons de la xarxa. L’acció ha acabat en córner i en la centrada d’aquest, el remat de Sergio l’ha desviat Sergi Samper, sota pals, amb el cap. Eusebio ha tornat a repetir el sistema tàctic que últimament està practicant l’equip: un 3-4-3, amb Grimaldo jugant d’interior esquerre. Això ho han llegit molt bé els homes de ‘Pitu’ Abelardo, que han mostrat molt perill sobre l’àrea barcelonista. La possessió de la pilota als primers compassos del partit ha estat per a l’equip asturià, i els homes d’Eusebio han hagut d’estar replegats en zona defensiva per evitar el gol visitant.
[[DES_2]]

Reacció blaugrana

Després d’uns minuts d’assetjament asturià els blaugranes han començat a trenar jugades amb cert perill i, després de molts avisos dels visitants, ha arribat l’acció més clara. Ha estat al minut 33, després d’una gran combinació entre Diagne i Adama. El porter Cuéllar ha tret la rematada del central barcelonista i Dongou ha enviat per sobre la porteria, el refús.

Segona part molt oberta

L’inici de la segona meitat ha estat molt semblant al de la primera, els asturians han sortit amb moltes ganes de marcar el primer gol i la defensa del filial blaugrana ha estat molt atenta i ha pogut evitar que els visitants s’avancessin al marcador. Amb tot, el partit ha anant canviant de tònica, els asturians no han dominat tan com a l’inici i el matx s’ha obert amb ocasions clares per tots dos equips.

Domini final blaugrana

Adama ha estat l’home més actiu del filial: ha desbordat per la banda dreta i ha portat de corcoll el seu defensor. Els blaugranes han anat superant en joc els asturians, que han començat a ressentir-se del desgast físic realitzat. Al minut 75 hi ha hagut la jugada polèmica del partit. Adama Traoré ha marxat de dos defensors amb la seva enorme qualitat, ha entrat dins l’àrea i Menéndez l’ha fet caure dins l’àrea. En primera instància l’àrbitre ha xiulat penal, però l’àrbitre assistent l’ha fet canviar d’opinió i ha ensenyat groga al davanter de l’Hospitalet de Llobregat. Amb tot, l’equip hauria pogut guanyar, però ni Cámara ni Dongou han pogut superar Cuéllar. Al final, el Barça B ha sumat un punt davant d’un rival que encara no ha perdut cap partit a la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut