Acord amb la SD Eibar per al traspàs de Dani Nieto

Acord amb la SD Eibar per al traspàs de Dani Nieto

El jugador mallorquí ha jugat una temporada al Barça B, i ha marcat 6 gols en els 34 partits disputats Nieto va arribar al Miniestadi procedent de l’Alcorcón, i ara tindrà l’oportunitat de jugar a Primera Divisió amb el conjunt guipuscoà

El FC Barcelona i la SD Eibar han arribat a un acord per al traspàs del jugador del Barça B Dani Nieto a l’equip guipuscoà. El FC Barcelona vol agrair públicament la professionalitat i la dedicació de Dani Nieto durant la temporada passada, així com expressar-li els millors desitjos de cara al futur.

Sis gols en 34 partits

Dani Nieto ha jugat una temporada completa al Barça B, després que l’estiu passat arribés procedent de l’Alcorcón. L’extrem es va formar a l’equip del seu poble, el Platges Calvià, i amb 13 anys va passar al futbol base del Mallorca. Amb 16 anys va ser fitxat pel filial de l’Espanyol, i la temporada 2011/12 va ser cedit al Girona. Al final del curs, havent acabat contracte amb el conjunt espanyolista, Nieto va signar per l’Alcorcón, des d’on va arribar al Miniestadi una temporada després.

Amb el Barça B d’Eusebio, Dani Nieto va disputar un total de 34 partits i va marcar sis gols. Va començar la temporada amb molt protagonisme als onzes titulars, però a poc a poc va anar disminuint la seva presència. A partir de mitja temporada es va convertir en el revulsiu preferit del tècnic, i va tenir un paper molt destacat entrant des de la banqueta. A més, Nieto va participar en el primer tram de la pretemporada d’aquest estiu amb el primer equip, i fins i tot va disputar el Trofeo Colombino amb l’equip de Luis Enrique. Ara, amb el seu fitxatge per l’Eibar, tindrà l’oportunitat de jugar a la Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut