Tenerife – Barça B: Repartiment de punts (2-2)

Després d’un primer temps en què el Barça B pràcticament no ha creat cap ocasió, els blaugranes han remuntat un 1 a 0 en contra a l'inici de la segona part Aridane, en el 69, ha fet el segon gol del Tenerife i ha establert l’empat final

El Barça B marxa de l’Heliodoro Rodríguez López amb un punt després de l’empat a dos davant el Tenerife. Els blaugranes, que han vist com els canaris s’han avançat en el primer temps, han capgirat el marcador en els primers cinc minuts de la segona part. Però el Tenerife no s'ha enfonsat i ha aconseguit l’empat final en el minut 69.

Primera part del Tenerife

El Tenerife ha dominat de principi a fi la primera part. I és que el conjunt canari ha saltat al terreny de joc amb ganes de fer un gol i estrenar-se, ja que encara no havia marcat cap gol al llarg de les tres jornades anteriors. Els d’Eusebio Sacristán han vist com Bagnack havia d’allunyar una primera aproximació del rival quan només havia passat un minut. Suso, per la banda dreta, però sobretot Cristo Martín, per l’esquerra, han estat els jugadors més perillosos del Tenerife. Però una vegada més el porter Jordi Masip ha estat providencial per mantenir la porteria blaugrana a zero en aquest començament de partit. Bona prova d’això ha estat l’aturada que ha fet en el minut 12 quan Aridane, després d’un error de Bagnack, han volgut sorprendre el porter amb una vaselina.

Mentre les ocasions del Tenerife s’anaven succeint al Barça B li costava crear perill entre els tres pals. I és que el filial ha acabat la primera part sense fer cap xut a porta. El gol del Tenerife ha arribat en el minut 38 gràcies a una falta indirecta dins l’àrea xiulada per l’àrbitre per joc perillós de Joan Román. L’encarregat de fer el llançament ha estat Luismi Loro i Masip, tot i l’estirada, no ha pogut fer res per evitar el primer gol del partit.

En els últims instants de la primera part, el Barça B s’ha apropat a la porteria rival sense sort. Dani Nieto ha pogut empatar abans del descans, però el seu xut de rosca ha sortit fora.

Debut de Suárez i remuntada

Gran inici dels nois d’Eusebio en el segon temps, que en només cinc minuts han capgirat el partit. Durant el descans el tècnic ha aprofitat per fer un primer canvi i ha fet debutar Denis Suárez, que ha entrat en el lloc de Pol Calvet. Només havien passat 27 segons quan Espinosa ha fet pujar l’empat gràcies a un xut amb l’esquerra. S’obria un nou escenari per al Barça B, que ha sortit per la victòria. I ha capgirat el marcador en el minut 50 després que Dani Nieto marqués l’1 a 2 a l’aprofitar molt bé una centrada precisa de Sandro Ramírez.

Tot i aquest inici fulgurant dels blaugranes, el Tenerife no ha quedat noquejat i ha continuat arribant a la porteria de Masip. Amb tot, el seu tècnic, Álvaro Cervera, ha fet un doble canvi i ha donat entrada a Ricardo León i Aday. En el 65 Joan Roman ha enviat a porteria un xut sec que Aragoneses ha resolt en dos temps. La igualtat ha tornat en el minut 69 quan Aridane ha controlat molt bé la pilota i amb l’esquerra l’ha enviada al fons de la porteria barcelonista.

Amb l’empat Eusebio ha fet dos canvis més i han entrat al camp Samper i Campins, per Sandro Ramírez i Lucas Gafarot. Els dos equips han buscat el gol que els donés els tres punts ens els últims instants del partit però al final hi ha hagut empat i repartiment de punts.