Sporting de Gijón-Barça B: Derrota per la mínima a El Molinón (1-0)

El Barça B s’ha vist superat per un Sporting de Gijón que necessitava els punts per mantenir-se viu en la lluita pel play-off Un gol de Jony a la primera part ha estat suficient per tombar un Barça B que ha buscat l’empat amb més cor que joc

El Barça B ha caigut per la mínima a El Molinón davant l’Sporting de Gijón amb un solitari gol de Jony a la primera part. Els d’Eusebio, que han buscat l’empat a la segona part amb més cor que joc, encadenen la segona derrota seguida a domicili però es mantenen a la zona alta de la classificació.

Alternances en el joc

Als minuts inicials s’ha pogut comprovar la necessitat de guanyar de l’Sporting, al qual li calien els tres punts per seguir en la lluita pel play-off. Els asturians han manat als primers compassos, però el perill l’ha posat el Barça B amb arribades d’Adama i Dongou per les bandes. En la primera ocasió clara dels locals, però, s’han avançat. L’exblaugrana Carmona ha desbordat per banda dreta i ha col·locat una passada enrere que Jony ha transformat en l’1-0.

A partir del gol el filial blaugrana ha intentat reaccionar, però sense gaires idees clares en atac. Abans del descans l’Sporting ha recuperat per moments la iniciativa en el joc i a la sortida d’un córner hauria pogut tornar a marcar. Masip, aquest cop, ha estat molt hàbil per desfer l’ocasió.

L’Sporting es replega

A la sortida de vestidors els asturians han sortit decidits a administrar l’avantatge i s’han tancat en defensa. El Barça B, donada la situació, s’ha vist obligat a tenir paciència per arribar a la porteria de Cuéllar. De nou, Adama ha estat l’home més perillós en el bàndol culer, però el sistema defensiu local ha neutralitzat tots els intents dels d’Eusebio.

Tot i el domini absolut de la possessió per part blaugrana, l’Sporting ha tornat a tenir l’oportunitat per batre Masip. Mendy, que acabava d’entrar al camp, ha etzibat un xut sec des de la frontal que s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria.

El Barça B ho intentava amb més cor que joc, però no trobava la manera de crear perill. Els minuts anaven passant sense novetats i el temps s’acabava. Els d’Eusebio han acabat cedint per la mínima a El Molinón i encadenen la segona derrota consecutiva a domicili després de la victòria al Miniestadi de la setmana passada.