Sergi Samper: “Hem de guanyar els 12 punts que queden”

Sergi Samper: “Hem de guanyar els 12 punts que queden”

El migcampista del filial confia que es capgirarà la dinàmica de dues derrotes que encadena el Barça B Admet que no s’esperava “jugar tants partits” i es mostra satisfet pel seu rendiment durant aquesta temporada

Després del transcendental partit del primer equip d’aquest dissabte (18.00 h), en què hi ha el títol de Lliga en joc, el Barça B rebrà el Múrcia (21.30 h, Esport3 i LaLigaTV.es) al Miniestadi. Un dels integrants del filial blaugrana, Sergi Samper, ha visitat el plató de l’‘ADN Barça’ aquest dimecres.

Duel d’altura

La igualtat del partit de dissabte serà màxima, ja que tots dos equips es troben separats per tan sols un punt a la part alta de la classificació. Els murcians són quarts i el Barça B ocupa ara mateix la cinquena posició, fet que per a Sergi Samper és un al·licient: “Ens han avançat a la classificació i això és un repte per aconseguir superar-los”.

A més, Samper admet que esperen el partit amb ganes per la derrota en els últims instants a Múrcia (3-1): “Els tenim ganes, perquè allà va ser un partit en què vam estar molt bé i crec que vam merèixer molt més”. El migcampista blaugrana també va manifestar la voluntat de l’equip de no renunciar a quedar tan amunt com fos possible: “Hem de guanyar els 12 punts que queden”, va sentenciar.

Busquets, un referent

A la part final del programa es va plantejar un petit joc a Samper en què va visualitzar tres accions de Sergio Busquets. El repte consistia a endevinar què faria Busquets en tres situacions de joc i Samper les va encertar totes. Per a ell, el de Badia és un exemple que cal seguir: “És el millor migcampista del món i un referent per a mi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut