Reial Saragossa – Barça B: Recital a La Romareda (0-2)

Adama ha estat el gran protagonista del partit: ha assistit el primer gol a Denis i ha fet el 0-2 a la segona meitat Els d’Eusebio se situen en la 12a posició, a tres punts de les posicions de promoció a Primera Divisió

Lliçó magistral del Barça B en la seva visita a La Romareda. Una primera part impecable dels d’Eusebio i un gol de Denis als sis minuts han estat un gran exemple de les intencions dels catalans. A la represa, Adama, que ha tornat a realitzar un desplegament físic impressionat, ha posat el segon i definitiu, amb una diana marca de la casa.

Recital blaugrana

Circulació, velocitat, toc i molta classe. El Barça B s’ha vestit amb tots aquest complements i ha trepitjat la gespa de La Romareda amb contundència. Els d’Eusebio només han tardat sis minuts a obrir la llauna. Una bona jugada d’Adama l’ha culminat Denis amb una volea impecable a l’interior de l’àrea.

El filial ha ofert una millor versió que el conjunt aragonès, la millor ocasió del qual l’ha protagonitzat Montañés, en un un contra un amb Masip. El porter blaugrana, però, ha resolt la situació amb encert.

Perdonant la golejada

Recital d’Adama. Ell s’ho ha fet i desfet i ha fet anar de corcoll la defensa local. Una de les seves accions més perilloses ha nascut en una diagonal que ell mateix ha traçat. Leo Franco, que ha estat el millor del Saragossa al primer temps, ha frenat l’acció a l’últim instant.

Dongou també ha tingut el seu moment de glòria, però Leo Franco, pletòric, ha endevinat les intencions de l’atacant. La nota negativa per als locals l’ha protagonitzat Cortés, que ha estat substituït al minut 21 per lesió.

Adama segella la victòria

Poc perill per part del Saragossa, que ha delegat tot el protagonisme a l’onze culer. Adama ha mantingut el relleu de protagonista adquirit al primer temps i ha eixamplat l’avantatge amb un gol marca de la casa. La fletxa de l’Hospitalet ha aprofitat una recuperació per retallar a l’interior de l’àrea i col·locar, amb l’esquerra, la pilota lluny de l’abast de Leo Franco (0-2, min 60).

El ritme ha anat disminuint a mesura que avançaven els minuts. Els blaugranes, molt còmodes amb el resultat, han sabut jugar amb el cronòmetre i s’han fet cada vegada més seva la victòria. El Saragossa ha intentat inquietar la porteria de Masip amb jugades puntuals però el porter ha resolt amb solvència les intencions aragoneses.