Numància - Barça B: S’escapen tres punts més (1-0)

Numància - Barça B: S’escapen tres punts més (1-0)

El Barça B perd contra el Numància i encadena la sisena derrota en els últims set partits

El Barça B no se’n surt i ha perdut aquesta tarda al mític estadi de Los Pajaritos. Un gol d’Antonio Tomás al minut 54 ha donat els tres punts al Numància i deixa una mica més tocat el filial blaugrana, que encadena sis derrotes en les últimes set jornades i s’apropa perillosament a la zona de descens.

El Numància agafa la iniciativa

Els primers compassos del partit han estat del Numància, que ha estat l’equip que més oportunitats ha generat davant d’un Barça B al qual li ha costat mantenir-se ferm damunt el terreny de joc. Gaffoor i Julio Álvarez han estat els primers d’apropar-se a la porteria blaugrana, però Masip s’ha convertit en el gran protagonista de la primera part aturant totes les arribades dels de Sòria. El Numància ha trepitjat amb molta assiduïtat l’àrea blaugrana, fet propiciat en moltes ocasions per les pèrdues de pilota dels jugadors del Barça B.

La primera ocasió barcelonista ha arribat al minut 32, quan Dongou ha intentat sorprendre Raúl Fernández, que ha acabat aturant. Malgrat aquesta arribada, l’equip que ha donat la sensació de tenir sota el control el joc ha estat el Numància. Al 41 una centrada de Denis no ha trobat cap rematador en la que ha estat, de ben segur, la més clara que han tingut els d’Eusebio en aquest temps.

Abans del descans Masip ha tornat a lluir-se per desviar un xut llunyà a càrrec de Julio Álvarez.

El gol esvaeix la reacció blaugrana

El Barça B ha estat a punt de marcar al 7 de la segona part. Els blaugranes han disposat d’una falta que han resolt amb una boníssima jugada d’estratègia finalitzada per Sergi Gómez amb un xut potent. La rematada, però, ha anat a parar al cos del porter, que ha refusat l’oportunitat. I dos minuts més tard ha arribat el gol del Numància. Llançament des de fora l’àrea d’Antonio Tomàs, que fa un bot i sorprèn el porter Masip.

Aquest gol ha fet molt de mal al conjunt barcelonista, que no ha donat mostres de fluïdesa en el joc. Joan Roman l’ha tingut al 68, i tot seguit ha estat Denis Suárez. Però en totes dues arribades el porter Raúl ha refusat el perill.

Eusebio, en el tram final, ha tret tota l’artilleria ofensiva i ha donat entrada a Adama, Babunski i Sanabria. Però, tot i que el Barça B ha assetjat la porteria numantina en el descompte amb una falta a la frontal i diversos córners, finalment els tres punts s’han quedat a Los Pajaritos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut