fcb.portal.reset.password

El pròxim dissabte, a les 18 hores, partit contra l'Sporting

El FC Barcelona llança aquesta setmana una nova campanya per fomentar l’assistència als partits que el Barça B juga al Miniestadi. Aquesta nova campanya compta amb una imatge trencadora que vol emfatitzar tot el que transmet el filial blaugrana als socis, penyistes i aficionats blaugrana.

“Juguen Súper B”, “T’ho passaràs Súper B” o “El futur del Barça juga al Mini” són alguns dels eslògans que es podran veure a partir d’ara a les instal·lacions del Miniestadi gràcies a dues grans lones i a banderoles al voltant de les instal·lacions del Club.

La campanya es posa en marxa coincidint amb la visita al Miniestadi d’un exequip de Primera Divisió, l’Sporting de Gijón, partit que es jugarà dissabte a les 18 hores.

Socis gratis i preus molt assequibles

El Club ofereix promocions i preus molt especials per assistir al Miniestadi a presenciar partits del Barça B a la Segona Divisió. Tots els socis i nens menors de 12 anys tenen entrada gratuïta i, a més, amb la promoció ‘Futbol amb amics’, cada soci pot adquirir fins a tres entrades per 3 euros cadascuna.

El públic en general pot comprar entrades de 5 a 14 euros o bé de 9 a 19 euros, depenent de la categoria del partit.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++BARÇA B::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/entrades-barca-b::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();