fcb.portal.reset.password
Narcís Julià treballant al despatx de la Ciutat Esportiva

Narcís Julià al despatx de la Ciutat Esportiva / FOTO: ARXIU-FCB

El coordinador de l’Àrea de Futbol, Narcís Julià, va analitzar per a Barça TV i fcbarcelona.cat el model del Club respecte al futbol professional i també es va mostrar molt satisfet de les magnífiques temporades que estan oferint tant el Barça B com el Juvenil A.

“És important que el primer equip, el Barça B i el Juvenil A tinguin unes dinàmiques similars d’entrenaments. Així tots tres equips estan en permanent comunicació. Aquesta és una de les senyes d’identitat del Club des de fa anys. Això afavoreix que jugadors del Barça B i el Juvenil A s’entrenin amb el primer equip de manera habitual i natural”, va comentar.

“El model del Club és innegociable. El Club seguirà apostant per la gent de casa sabent que mirem el mercat”, va afegir.

Gran campanya del filial

El Barça B ja es troba a la tercera plaça de la classificació de la Lliga Adelante després de la victòria dissabte passat davant el Girona (2-1). L’aposta per la joventut està donant bon resultat en un grup de jugadors molt compromesos.

“Vam fer una aposta molt valenta amb el Barça B i el Juvenil A, ja que els jugadors són molt joves. La idea de joc és la diferència, ja que des de petits saben com es juga. El Barça B està fent una temporada molt bona amb alguns jugadors juvenils. Això ha beneficiat altres jugadors del Juvenil A que han tingut més oportunitats de participar. El jugador, quan és competitiu, la dificultat l’afronta amb naturalitat”, va explicar Narcís Julià.

“Al Barça B la idea de joc ens fa competitius. Aquests jugadors amb una altra filosofia ho tindrien difícil per ser tan competitius. Els jugadors de fora també s’adapten a la nostra manera de jugar. Un exemple és Denis Suárez, que s’ha integrat molt bé al Club per la seva qualitat i manera de jugar”, va descriure.

Arribar al filial, moment clau

Narcís Julià té la responsabilitat de planificar les plantilles del Barça B i el Juvenil A i de seguir el dia a dia d’uns jugadors que estan a les portes del professionalisme. “El salt del Juvenil A al Barça B és el més difícil. El jugador que arriba al Barça B està més a prop del futbol professional. Els jugadors que arriben al filial són conscients que han de seguir lluitant molt dur i amb humilitat per seguir amb la seva evolució”, concloïa el coordinador del Futbol Professional.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();