Jordi Masip: “El suport de l’afició és importantíssim”

Jordi Masip: “El suport de l’afició és importantíssim”

El porter del Barça desitja que “la grada estigui plena” en el partit d’aquest diumenge al Miniestadi contra el Reial Madrid Castella El blaugrana també assenyala que l’equip està “molt compromès amb el treball defensiu”

El ‘Miniclàssic’ d’aquest diumenge (12 hores, Canal+) contra el Reial Madrid Castella és un dels més esperats de l’any per als jugadors del planter blaugrana. És per això que els d’Eusebio Sacristán necessiten el suport del públic: “Espero que la gent s’animi a venir al camp i que la grada estigui plena. El suport de l’afició és importantíssim per a nosaltres”, ha explicat el porter Jordi Masip.

En declaracions al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV, també ha dit que el partit d’aquest cap de setmana “és un partit assenyalat en el calendari perquè és un derbi i a tothom li agrada jugar. Espero que aquest any pugui jugar i puguem guanyar. Té molta repercussió mediàtica i hi ha molta gent que el veu”, ha afegit.

Inici amb bon peu

El filial del FC Barcelona arriba a la cita d’aquest diumenge després de sumar 7 punts en quatre jornades. “Crec que hem començat amb bon peu i espero que sigui així tota la temporada”, ha dit el futbolista de Sabadell, que també s’ha mostrat “content per la situació de l’equip, que està sent molt bona”.

Masip ha parlat de les baixes que està tenint el Barça B i, respecte a la recent lesió de Bagnack, ha dit que és “una mala notícia”. “Sempre hem tingut problemes en aquesta posició però sortirà un altre company i segur que ho farà bé”.

Compromesos en defensa

En els primers quatre partits els homes d’Eusebio Sacristán han encaixat cinc gols, però Masip ha assegurat que el fet d’encaixar gols no serà un problema aquesta temporada perquè ho estan “treballant” i “la gent està molt compromesa amb el treball defensiu”. “La gent que ha vingut –ha continuat– són molt joves i tenen molta il·lusió per jugar en aquesta categoria. Han vingut amb moltes ganes per demostrar que són vàlids”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut