Jaén-Barça B: Volen encadenar el quart desplaçament invictes

Jaén-Barça B: Volen encadenar el quart desplaçament invictes

Els andalusos, que estan a un punt del descens, van donar molt bona imatge en el partit de la primera volta al Miniestadi Eusebio recupera Patric després de la lesió al turmell i no podrà comptar amb Adama i Munir, que estan amb el Juvenil A a Nyon

El filial blaugrana jugarà aquest diumenge (17 hores / Esport 3 i LaLigaTV.es) davant del Jaén la 34a jornada de la Lliga Adelante en un duel que ha de servir per continuar la bona ratxa del filial. Per contra, el Jaén arriba necessitat de punts després de tres partits sense conèixer la victòria.

El filial, en línia ascendent

El filial blaugrana buscarà continuar amb la línia ascendent de resultats i de joc que d’aquesta segona volta de la Lliga, en què estaria situat en una hipotètica segona plaça, amb 21 punts empatat amb Deportivo i Tenerife, només superat per l’Eibar, amb 23 punts. De fet, el conjunt d’Eusebio Sacristán duu sis partits sense perdre i tres desplaçaments invicte, després de la victòria a Mallorca (1-2) i dels empats (0-0) contra el Deportivo i l’Eibar, primer i segon classificat de la Lliga Adelante.

Un Jaén fort a casa

Pel que fa als andalusos, són un equip que apuja el seu rendiment al Nuevo Estadio La Victoria, on ha aconseguit 26 dels 40 punts que ara mateix té a la classificació i que el situen en 17a posició. A casa, ha obtingut set victòries, cinc empats i quatre derrotes, amb 21 gols a favor i 13 en contra. El Barça B, per contra, abaixa una mica el rendiment fora de casa, on ha aconseguit 19 punts dels 48 que el fan alçar-se en posicions de play-off, a la 6a plaça.

Convocatòria amb la novetat de Patric

Aquest dissabte es va fer pública la llista de 18 convocats que han viatjat a Jaén amb la novetat de Patric, recuperat d’un esquinç al turmell que li va fer perdre’s els últims dos partits. Per contra, Adama i Munir estan amb el Juvenil A a Nyon, on jugaran la final de la UEFA Youth League dilluns a la tarda. La llista completa és la següent: Masip, Ortolá, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Dongou, Espinosa, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia i Sandro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut