FC Barcelona B – Reial Sporting: Edu Bedia salva un punt al temps afegit (2-2)

L’Sporting s’ha avançat dues vegades al marcador, però primer Sanabria i després Edu Bedia, amb un preciós xut de falta, han igualat el partit

[[DES_1]]Partit d’infart al Miniestadi. El Barça B ha sortit molt concentrat al partit, tot i que el primer equip d'avançar-se ha estat l’Sporting mitjançant Scepovic. Sanabria ha empatat el partit abans del descans després d’una gran jugada de Denis Suárez i Planas, i amb aquest marcador s’ha arribat al descans. Malgrat que a la segona meitat ha baixat molt la intensitat, ja al tram final Scepovic ha tornat a avançar els asturians. Edu Bedia, però, ha col·locat un gran xut de falta que ha significat el 2-2 final.

El filial avisa, però l’Sporting s’avança

Els compassos inicials del partit han estat blaugrana. En només quatre minuts el filial del Barça ha tingut fins a tres ocasions per avançar-se al marcador. Aquest primer tram del partit ha tingut un protagonista per part del filial, Denis Suárez, que ha estat protagonista de totes les jugades ofensives del seu equip.

De mica en mica l’Sporting ha anat entrant al partit, sobretot gràcies a Scepovic, el Pitxitxi de la categoria. El primer avís del davanter serbi de l’Sporting ha estat al minut 12 quan ha rematat una passada de Santi Jara i ha obligat el porter blaugrana, Ortolà, a lluir-se. Scepovic només ha avisat una vegada, perquè tan sols dos minuts més tard el serbi ha aprofitat una gran passada de Barrera per rematar al segon pal i fer el primer gol del partit.

El filial reacciona i empata abans del descans

[[DES_2]]El Barça B no s’ha rendit. Un xut de Denis Suárez hauria pogut posar l’empat només cinc minuts més tard, però el seu xut l’ha pogut desviar a córner Cuéllar, el porter de l’Sporting. Els asturians haurien pogut fer el segon; Barrera ho ha tingut a prop, però Ortolà ho ha evitat, i Lekic també ha desaprofitat un xut que ha passat fregant el travesser.

A la mitja hora de joc Denis Suárez ha vist com s’incorporava Carles Planes. El lateral ha entrat a l’àrea amb molta decisió, i quan Cuéllar li ha sortit al pas ha fet la passada de la mort a Sanabria perquè el paraguaià només hagués d’empènyer la pilota i fer el gol de l’empat. El filial hauria pogut marxar al descans amb avantatge amb dos xuts de Dani Nieto, però han sortit desviats per sobre la porteria de Cuéllar i ho deixaven tot obert de cara a la segona meitat.

Adama aclareix les idees

L’inici de la segona meitat ha estat radicalment diferent del de la primera. Els primers minuts han estat marcats per les imprecisions dels dos equips i la falta d’ocasions. Al quart d’hora de la represa el Barça B ha tingut la primera ocasió de la segona part gràcies a un xut de Sanabria des de fora l’àrea que ha sortit desviat. L’Sporting també ho ha intentat amb una ocasió de Sergio que Planas ha enviat a córner i un cop de cap d’Ivan Hernández que ha aturat Ortolà, un dels jugadors blaugrana més destacats.

El partit s’ha endurit i cap dels dos equip trobava la manera de marcar el segon gol. El Barça B ho ha intentat mitjançant un xut de Dani Prieto que ha marxat desviat, i al minut 67 el jugador mallorquí del filial ha estat substituït per Adama. L’elèctric extrem blaugrana ha estat un corcó per la banda dreta i ha aconseguit desequilibrar i arribar fins a la línia de fons, però les seves centrades no trobaven rematador.

Final boig

Els últims cinc minuts de partit han estat no aptes per a cardíacs. Denis Suárez ha forçat una falta a la frontal després de fer una sotana preciosa al central de l’Sporting Bernardo. El mateix Suárez ha intentat sorprendre Cuéllar amb el xut, però la pilota ha marxat fora. Al minut 42 de la segona meitat una pilota penjada per l’Sporting dins l’àrea blaugrana l’ha tocat Carmona i, finalment, Scepovic ha fet el seu segon gol i ha tornat a avançar l’Sporting.

Però ja al temps afegit una altra falta a la frontal, aquesta més centrada, l’ha xutat Edu Bedia amb la cama esquerra i l’ha col·locat a l’escaire de la porteria, ha fet l’empat a 2 i ha rescatat un punt per al filial blaugrana.