FC Barcelona B - Mitra Kukar FC: Victòria plàcida (4-0)

FC Barcelona B - Mitra Kukar FC: Victòria plàcida (4-0)

Els homes d’Eusebio s’han enfrontat a l’equip indonesi Mitra Kukar FC en un amistós disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper Els gols de Munir i Denis Suárez han donat el triomf als homes d’Eusebio

Victòria còmoda del filial en un amistós disputat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Mitra Kukar FC. El partit, que s’ha emmarcat dins una gira de partits que l’equip indonesi està realitzant per tot l’estat i que anteriorment l’havia enfrontat amb l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, el València i l’Espanyol, s’ha resolt gràcies a les dianes de Munir (2) i Denis Suárez (2).

Inici controlat

Els blaugranes no han trigat a controlar la possessió i ràpidament han començat a generar perill a la porteria contrària. Joan Román per la banda esquerra i, sobretot, Adama Traoré per la dreta han generat constants arribades del filial als primers compassos de partit. L’equip visitant només es podia defensar rebutjant pilotes en llarg, sense generar cap perill ofensiu.

Doblet de Munir

Ben aviat, amb només vuit minuts disputats, Munir ha obert la llauna amb un potent xut des de fora l’àrea després de rebre una passada d’Adama. El partit seguia dominat pel Barça i al minut 32 Munir ha fet el seu segon gol, que ha arribat després d’una nova internada d’Adama per la banda. Amb aquest resultat de 2-0 s’ha arribat a la mitja part.

Segona part més oberta

Eusebio ha fet entrar al camp Dani Nieto i Bagnack a l’inici de la segona part, que ha començat més oberta que la primera. Els visitants pressionaven més amunt i han generat alguna ocasió de perill. Eusebio, però, ha introduït set canvis de cop (Patric, Denis Suárez, Sanabria, Planas, Samper, Sergi Gómez i Espinosa) i el partit ha tornat a ser de domini blaugrana.

Denis Suárez tanca el partit

Denis Suárez ha rematat el partit també amb un doblet de gols. El primer, al minut 74 després d’una gran jugada de combinació en què un toc d’esperó de Joan Román ha habilitat Denis per marcar. En el quart Patric Gabarrón ha fet una gran jugada per la banda i ha centrat perquè Suárez marqués a plaer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut