FC Barcelona B- Las Palmas: Els tres punts volen cap a les Canàries (1-2)

El Barça B ha perdut davant el Las Palmas en un partit obert que ha acabat amb les expulsions dels visitants Aythami i Apoño El gol inicial de Tonny Sanabria a la primera part ha estat remuntat a la represa per Nauzet Alemán i Vicente Gómez

Els tres punts han volat cap a les Canàries. El Las Palmas ha estat capaç de remuntar el gol inicial de Tonny Sanabria gràcies al primer quart d’hora de la segona part, quan els visitants Nauzet Alemán i Vicente Gómez han capgirat el marcador.

El socis i aficionats que aquest dissabte han estat al Miniestadi han pogut gaudir d’un partit obert en el qual el Barça ha dominat el joc davant un dels equips amb més potencial de la Lliga Adelante. Els de Sergio Lobera han fet baixar el ritme del partit amb les expulsions d’Aythami i Apoño en els darrers minuts i els blaugranes han protestat unes mans dins l’àrea quan s’estava buscant l’empat a dos.

Sanabria marca primer

Amb només el canvi de Denis Suárez per Dongou en l’onze inicial que va guanyar el Girona la setmana passada (1-2), el filial blaugrana ha sortit al terreny de joc amb moltes ganes d’aconseguir una segona victòria consecutiva.

Superats ja els primers deu minuts, Dani Nieto i Edu Bedia han enviat els seus xuts fora dels tres pals. A la tercera ha arribat la vençuda. Al minut 19, una falta lateral picada per Denis Suárez ha estat rebutjada pel defensa Aythami. La pilota ha anat a parar a Tonny Sanabria i el paraguaià l’ha enviat al fons de la porteria.

Ocasions per als dos equips

Amb l’1-0 al marcador, el Barça ha continuat tenint el domini d’un enfrontament que s’ha anat obrint. Els homes d’Eusebio Sacristán han tingut opcions per fer el segon mitjançant un inspirat Javier Espinosa. El manxec ha protagonitzat un xut dins l’àrea que ha aturat Barbosa i també ha culminat un excel·lent contraatac blaugrana després d'un xut previ de Dani Nieto.

El Las Palmas no ha aparegut fins als darrers cinc minuts de la primera part. Ha estat temps suficient per tenir dues clares ocasions per fer l’empat. Els canaris han perdonat i Nauzet i Vicente Gómez han enviat els seus xuts a fora.

Remuntada canària

A la represa, el partit també ha començat ben animat i Denis Suárez ha pogut fer la segona diana local després de rematar una assistència de Patric. Els gols, però, han arribat a l’altra porteria. Chrisantus ha fet una bona jugada des de la banda esquerra i la seva assistència de la mort l’ha enviat Nauzet Alemán al fons de la xarxa.

Els canaris han ofert una altra versió al principi la segona part. Han pressionat i Vicente Gómez ha aprofitat una assistència d'Ilie a Masip per ficar-se pel mig i enviar la pilota al fons de la porteria. En aquesta acció, el porter blaugrana ha tingut la mala fortuna de relliscar a l’hora d’anar a buscar la pilota i ha rebut un cop del migcampista visitant.

Ocasions sense premi

Els dos gols del Las Palmas han estat un cop dur. Els joves blaugranes, però, no s’han arronsat i han obligat els canaris a endarrerir les línies. En la darrera mitja hora de joc, el domini i les ocasions de gol han estat per a l’equip local. Samper i Edu Bedia ho han provat des de la frontal i Sandro ha enviat a fora tres rematades executades des de dins de l’àrea.

El Las Palmas ha defensat el marcador i en el tram final del partit ha deixat passar els minuts. Els canaris han acabat amb nou homes per les expulsions d’Aythami, per una falta a la frontal, i Apoño, per protestar.