FC Barcelona B - Girona FC: Munir sentencia un gran duel català (2-1)

FC Barcelona B - Girona FC: Munir sentencia un gran duel català (2-1)

El Barça B ha remuntat a la segona part contra el Girona per mantenir la bona línia de joc i resultats

El duel català entre el Barça B i el Girona ha caigut cap a la banda dels nois d’Eusebio, que encadenen així vuit jornades invictes i es consoliden a la part alta de la Segona Divisió. Aquesta vegada han hagut de patir de valent i refer-se d’un penal fallat i un gol inicial del contrari. Adama i Munir exercirien de revulsius a la segona meitat i un golàs d’aquest últim a les acaballes decidiria un partit equilibrat i molt disputat.

El Barça ha aconseguit el control de l’esfèrica ràpidament. Combinava amb paciència, però li costava trobar espais en l’ordenat entramat defensiu del rival. El Girona, per la seva banda, oferia mostres d’una amenaçadora verticalitat. Robava i immediatament buscava els seus puntes Ortuño i Bordas. Al minut 18, el filial ha trobat un forat per l’esquerra amb una jugada veloç i el porter Becerra ha salvat miraculosament el gol de Sandro amb el peu.

El domini blaugrana ha estat a punt de trobar premi quan una internada plena d’habilitat per la dreta de Dongou ha acabat amb penal de Migue sobre el camerunès. Sandro, però, ha enviat la pena màxima al pal després d’enganyar Becerra (min 25). L’àrbitre ja s’havia convertit en protagonista. I més quan no ha xiulat un altre possible penal sobre Ilie en el rebuig del desafortunat llançament de Sandro i a continuació tampoc ho ha fet en un altre reclamat pel Girona de Bagnack sobre Ortuño.

Aquest davanter seria el que marcaria el primer gol de la tarda, en ple embolic de penals, amb una rematada impecable amb l’esquerra (min 29). El doble sotrac ha afectat el filial, que perdria momentàniament la clarividència anterior i patiria per frenar Ortuño. No profunditzava pels laterals i s’embussava pel centre. Al descans, Eusebio ha donat entrada al campió d’Europa juvenil, Adama, com a revulsiu. Amb ell, el joc s’ha decantat cap a la dreta. Ha sortit com una bala.

Tot i això, el Girona s’aproximaria de forma perillosa a la porteria contrària en una triangulació entre Bordas, Jandro i Ortuño (min 50) i amb un xut potent de Juncá (min 52) neutralitzats per Masip. El Barça B havia fet una passa endavant, amb defensa a migcamp, amb els riscos que això suposava.

Becerra li tornaria a negar el gol, en aquest cas a Dongou (min 62). Res podria fer el porter visitant en una centrada preciosa d’Adama rematada al fons de la xarxa per Sandro. Tot seguit, Dongou li ha robat l’esfèrica a Becerra, però amb poc angle ha disparat al pal (min 67). Una ocasió monumental del Barça B, que havia obert el camp. Així, una nova acció d’Adama no l’ha pogut blocar el porter rival i el cop de cap de Nieto es perdia al lateral de la xarxa (min 75). Insistia el filial.

Alhora, al Girona no li valia de gaire el resultat i també buscava les seves opcions. Com un cop de cap de Migue a la sortida d’un córner que s’ha estavellat al travesser (min 78). D’aquesta manera, s’arribava als instants definitius amb emoció i ocasions. Fins que ha arribat l’hora de Munir. En la seva primera intervenció –havia entrat al 86-, ha caçat una pilota a la frontal, l’ha col·locat a l’escaire i l’ha dedicat a Pol Calvet. La sensació de la UEFA Youth League segueix impressionant i en ratxa. Com el Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut