fcb.portal.reset.password
Eusebio Sacristán amb micròfon a la mà fent la xerrada a Sant Celoni

Eusebio fent la xerrada Enganxa't a l'esport / FOTO: ABJ-JORDI BLASI

L'entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, va participar aquest dimecres en la jornada 'Enganxa't a l'esport', que l'Agrupació Barça Jugadors va organitzar a Sant Celoni. Eusebio, que també és vicepresident de l'Agrupació, va voler compartir amb joves esportistes i els seus pares les seves idees sobre els valors del futbol. “Amb l'esport el benefici que reben els nens és increïble”, va explicar.

El programa 'Enganxa't a l'esport' té l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva com a factor de protecció davant les conductes de risc, i rep el suport de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i de l'Obra Social de La Caixa.

Amor pel futbol

Davant d'un auditori format per joves futbolistes del CE Sant Celoni i la Penya Barcelonista, Eusebio va assegurar que no s'imagina la seva vida sense el futbol, i va insistir en tots els beneficis que li ha comportat. “A mi no em va ser gens fàcil dedicar-m'hi, però des de ben petit el meu somni era ser futbolista”.

L'actual entrenador del Barça B, que va començar a jugar als 15 anys amb el Valladolid, va reconèixer que s'entristia molt quan no jugava però que al cap sempre hi tenia el seu somni. “Era més aviat petit, no tenia una gran condició física, però la meva virtut era una bona tècnica i una bona visió del joc”. I precisament van ser aquestes qualitats les que van cridar l'atenció de Johan Cruyff quan es va convertir en entrenador del primer equip.

Ajut als més joves

Eusebio està al capdavant del Barça B, en què dirigeix “un equip de joves amb una il·lusió tremenda. Tots ells tenen les seves aspiracions i la meva feina és acompanyar-los perquè donin el millor d'ells mateixos pel benefici de l'equip”, va afirmar.

La jornada, que va rebre el suport de l'Ajuntament de Sant Celoni, es va completar amb una xerrada a la Rectoria Vella, on va compartir taula amb el tècnic d'esports del municipi, Lluís Garcia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();