Eusebio: “Tot i la derrota, estic molt content amb l’actitud”

Eusebio: “Tot i la derrota, estic molt content amb l’actitud”

El tècnic del filial va valorar positivament l’entrega dels jugadors: “Han treballat molt dur mentre han estat al camp” Adrián Ortolá, que debutava com a blaugrana, va destacar: “Tenia moltes ganes que arribés aquest dia, vull seguir millorant”

El Barça B va caure aquest dimecres contra el Llagostera en un partit en què es van reincorporar els jugadors que havien treballat durant la setmana amb el primer equip. Tot i la derrota per la mínima (1-0), el tècnic Eusebio Sacristán va destacar després de l’enfrontament: “Els jugadors han estat agressius, intensos i amb determinació per anar pel resultat”. I va afegir: “Estic content perquè han treballat molt dur mentre han estat al camp”.

Ortolá, debutant

D’entre tots els jugadors, el partit contra el Llagostera va ser especial per a un d’ells. Adrián Ortolá, el nou porter del Barça B, va debutar com a jugador blaugrana. “Estic molt content, tenia ganes que arribés aquest dia i ja vull que arribi el pròxim partit per continuar millorant”, va declarar l’alacantí.

Molts dels futbolistes que van participar en la desfeta van arribar des de Polònia després de jugar amb el primer equip el partit contra el Lechia Gdansk. Durant la setmana van reforçar els entrenaments del conjunt de Tata Martino, i Espinosa va assegurar: “Les cames pesen molt, ha estat una pallissa, però la pretemporada hi és per a això”. Patric, per la seva banda, va declarar: “Estem una mica cansats, però teníem ganes de jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut