Eusebio: “Tinc molta confiança en aquest grup”

Eusebio: “Tinc molta confiança en aquest grup”

El tècnic s’ha mostrat molt satisfet amb la victòria al ‘Miniclàssic’ i ha destacat la tasca feta per tot l’equip L’entrenador blaugrana ha reconegut que “ha estat un partit molt disputat”, i ha afegit: “Masip ha tingut una actuació fantàstica”

Eusebio Sacristán ha passat per sala de premsa després de la gran victòria del Barça B contra el Reial Madrid Castella. El tècnic ha comentat: “Estic molt content i satisfet amb la victòria i amb l’esforç que ha fet tot l’equip”. El partit s’ha decidit amb dos gols de Sandro i Dani Nieto a la primera part: “Hem marcat dos gols que hem pogut administrar fins al final”. Tot i la victòria, però, Eusebio ha reconegut que “el Reial Madrid Castella ha tingut ocasions i ha demostrat que són competitius”.

“Ha faltat rematar el resultat”

Tot i el resultat de 2 a 0, Eusebio ha advertit que l’avantatge no ha estat definitiu fins al final: “Hauríem pogut rematar el partit a la segona part, però no ho hem aconseguit”. El Barça B suma ja 10 punts en cinc jornades i se situa a la zona alta de la taula. “Hi ha coses a millorar, com sempre, però sempre és millor anar creixent mentre guanyes els partits”, ha assegurat el de La Seca. Eusebio també ha defensat l’equip i les seves capacitats: “Hi ha hagut molts canvis a l’equip respecte a la temporada passada, però sempre he tingut molta confiança en aquest grup”.

Noms propis a destacar

Eusebio Sacristán ha valorat el partit d’alguns noms propis del ‘Miniclàssic’. Sobre Ilie, que ha completat un gran partit, ha explicat: “Ha estat fantàstic. L’any passat li va costar agafar la forma perquè venia d'una lesió, però aquest està rendint molt bé”. I ha afegit: “S’adapta molt bé a tot arreu i exerceix perfectament de capità”.

El tècnic també ha parlat sobre Samper, de qui ha dit: “Ens ha donat equilibri mentre ha tingut força, estic molt content per ell”. També sobre Jordi Masip, molt destacat sota pals: “El Castella ha tingut ocasions però les seves aturades ens han permès deixar la porteria a zero”. També ha comentat, quant a Masip, que “s’adapta molt bé a la filosofia de joc del Club i té un futur important”.

Per últim, també ha parlat sobre Denis Suárez, l’últim d’arribar al Barça B, que ha debutat com a titular: “Denis té moltes qualitats i es pot adaptar a cinc o sis posicions, però ara el necessitem al mig del camp”.

A continuació reproduïm les declaracions d’alguns jugadors del Barça B en zona mixta després del partit:

Dani Nieto:

“No puc demanar més, he marcat quatre gols en cinc partits”.

“Hem fet un esforç molt gran i al final s’ha notat el cansament, però estic molt content per la victòria i pel gol”.

“L’ambient ha estat molt bé, ens han animat molt. Al principi hem començat dominant i per sort hem pogut marcar. En la segona meitat hem tingut ocasions i ells també”.

“Hem jugat bé, hem dominat el partit i les ocasions que hem tingut les hem aprofitat. En canvi, ells han fallat les que han tingut. En aquest aspecte hem marcat les diferències”.

“Està clar que aquest equip sap a què juga, està acostumat a sortir jugant la pilota des del darrere, i es nota. Per les meves característiques em sento molt a gust dins l’equip”.

Sandro Ramírez:

“Estic molt content per com va la Lliga, per la feina de l’equip i pels tres punts d’avui”.

“El gol ha estat gràcies a una jugada personal de Joan Román, i jo he rematat amb el cap. Avui era un partit molt important, un Clàssic”.

“Té molt mèrit el que estem fent, però és fruit del treball de cada dia. Tenim jugadors amb experiència a la categoria que ens ajuden molt”.

Jordi Masip:

“Estic content pels tres punts, que eren molt importants. L’equip ha fet un molt bon treball defensiu i jo estic per ajudar”.

“Estem treballant molt bé en atac i en defensa, estem molt atents a tots els aspectes del joc i hem de seguir així”.

“Cada vegada que puja gent del Juvenil es demostra que tenen molta qualitat i molta gana”.

“Sempre he somiat arribar al primer equip. I tots sabem que el camí passa per seguir treballant bé al Barça B”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut