fcb.portal.reset.password

Eusebio, durant el programa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Eusebio Sacristán ha estat entrevistat aquest dijous a l’'ADN' de Barça TV. L’entrenador del Barça B ha parlat del pròxim rival dels blaugranes en Lliga, el Numància, i ha deixat clar que és un equip difícil. “El Numància és un rival complicat, aguerrit, que només ha perdut dos partits a domicili. És un rival incòmode, però hem de seguir en la nostra línia de resultats, que és positiva”.

El tècnic de La Seca ha fet una valoració de com li està anant la temporada al filial i què en pensa de la categoria de plata. “Ser sisens a Segona és una gran notícia. És una Lliga molt igualada i això diu que estem fent bé les coses, però no ens hem d’adormir. Estem contents, però amb cautela”, adverteix Eusebio, que ha afegit que “la temporada és molt positiva”.

L’aprenentatge al filial

Preguntat per la fase d’aprenentatge dels jugadors i el fet de ser competitius, Eusebio ha dit que cal trobar un equilibri. “L’objectiu del Barça B és formar jugadors i mantenir-los a Segona perquè estiguin al més a prop possible de Primera Divisió. A poc a poc hem vist que van molt units el fet de competir i el de la formació”, ha dit Eusebio, que ha explicat que aquesta fase, en els jugadors que ja són al Barça, “és menor”: “Només s’han d’adaptar més a la categoria”.

Pel que fa a la sanció que ha imposat la FIFA al Barça, Eusebio ha explicat què en pensa: “Aquesta sanció em genera sorpresa, no és agradable per a un club com el nostre, en què el Model de la Masia és referència arreu del món. Rebem moltes visites que volen conèixer el nostre model per com fem les coses”, ha dit un Eusebio que compleix la seva tercera temporada al capdavant del Barça B.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();