Eusebio: “L’actitud ha estat la clau de la victòria”

Eusebio: “L’actitud ha estat la clau de la victòria”

El tècnic barcelonista creu que l’orgull del seus jugadors va ser el factor principal que va permetre capgirar el marcador advers i sumar una victòria que aporta tranquil·litat a la classificació

Victòria i dosi de tranquil·litat. El Barça B escala fins a la sisena posició i podrà afrontar amb molta més serenitat la recta final del campionat després del triomf contra l’Alabès: “No ha estat un partit còmode. Al primer temps no hem trobat la velocitat de la pilota i tampoc la profunditat entre línies”, va indicar Eusebio Sacristán, després de no haver trobat com connectar les últimes passades durant el primer període.

Com a possible solució al segon acte, el tècnic va apostar per “avançar la posició de Denis per trobar més profunditat”, tot i que els va seguir costant. El gol de l’Alabès va suposar un cop per als blaugranes però van saber reaccionar: “L’actitud ha estat la clau de la victòria. L’equip no ha abaixat els braços i ho hem aconseguit”, va afegir. “Aquests tres punts ens col·loquen en una zona més tranquil·la, ja que aquest any la Lliga està molt més ajustada”, va concloure.

Optimisme fins al final

El nostre esperit és el d’aspirar al màxim. Sabem que comptem amb jugadors joves però amb molt potencial”, va explicar Eusebio. L’entrenador ha recordat que és una gran experiència treballar amb gent tant jove: “Et permet millorar fins a límits que no pots saber”.

En referència als juvenils que comencen a tenir protagonisme al Barça B, Eusebio va recordar que si juguen és “perquè tenen la mentalitat i les qualitats suficients per jugar”. Que juguin a Segona requereix un procés d’adaptació. Ells “s’adapten ràpid i ho hem d’aprofitar”, va finalitzar.

A continuació us reproduïm les declaracions d’alguns jugadors del Barça B:

Sandro

“Estem molt contents, era un partit vital per a nosaltres, sabíem que havíem de treure els tres punts i ho hem aconseguit”.

“Estic content pel gol, però sobretot pels tres punts”.

“Seguim treballant, seguim insistint i finalment ens arriba la recompensa”.

Munir

“Al principi del partit ens ha costat, però després hem treballat dur i hem aconseguit la victòria”.

“Personalment estic content, m’he trobat molt còmode”.

Edgar Ié

“Era un partit complicat, per tant cal felicitar l’equip”.

“Estem en un moment de la temporada que em trobo bé i m’agradaria seguir així”.

“El meu referent és Gerard Piqué”.

“Tal com estem jugant últimament, crec que podem aconseguir un bon resultat contra l’Eibar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut