fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán durant el partit contra el Còrdova / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça B va posar punt final a una gran ratxa de nou partits consecutius sense perdre, però Eusebio Sacristán va felicitar els seus jugadors pel partit jugat contra el Còrdova. Tot i explicar que va faltar “claredat en els metres finals”, el tècnic va afirmar: “L’únic que es pot fer amb aquests jugadors és felicitar-los. Hem de marxar amb el cap ben alt”.

De cara a les cinc jornades que queden per al final de la temporada, Eusebio no descarta res. “La fe en nosaltres mateixos ens ha fet arribar on som. Com que hem vist que podem, intentarem acabar al més amunt possible”.

En un partit ajustat, els blaugranes van caure per la mínima davant un Còrdova molt ben treballat defensivament. “A la primera part hem tingut més opcions perquè hi havia més espais”, va analitzar Eusebio. El tècnic va afegir: “En altres partits ens hem trobat amb equips semblants i hem acabat trobant el gol, però aquest cop no ha pogut ser”. Tot i el resultat final, el de La Seca va comentar que “aquest tipus de partits et fan madurar”.

Tornar a dalt