Eusebio: “Hem treballat amb un grup reduït però amb garanties”

Eusebio: “Hem treballat amb un grup reduït però amb garanties”

El filial ha preparat aquesta setmana el partit de diumenge davant el Tenerife (18 hores, Esport3) amb deu baixes L’expedició blaugrana farà l’últim entrenament aquest dissabte i a la tarda viatjarà a Tenerife

El Barça B ha treballat aquesta setmana amb fins a deu baixes a causa de la marxa de quatre jugadors amb les seves seleccions (Sergi Gómez, Babunski, Sanabria i Dongou) i sis lesionats (Juste, Grimaldo, , Edu Bedia, i Adama).

Malgrat tot, Eusebio està satisfet de la feina feta pels seus jugadors aquesta setmana per preparar el partit de diumenge davant el Tenerife (18 hores, Esport3). “Hem treballat aquesta setmana amb molta intensitat. Ho hem fet amb un grup reduït a causa de les baixes, però de garanties”, ha declarat el preparador blaugrana aquest divendres.

Optimistes pels bons resultats

El Barça B porta sis punts de nou possibles després de les dues victòries al Mini davant el Lugo (2-1) i el Saragossa (1-0), i el bon ambient al grup es fa palès als entrenaments. “Treballem amb la mateixa idea que portem des de fa temps. Tot i els bons resultats hem de seguir amb humilitat. El bon rendiment passa per seguir treballant amb el ritme i la intensitat que posem als partits”, ha explicat Eusebio.

Treballem per tenir el control de la pilota i guardar bé la posició amb la idea de seguir oferint un rendiment alt

Durant els primers tres partits de la temporada s’ha comprovat un lleuger canvi al mig del camp blaugrana respecte a la temporada passada. “Tenim jugadors de característiques diferents. Treballem per tenir el control de la pilota i guardar bé la posició amb la idea de seguir oferint un rendiment alt”, ha comentat el de La Seca.

L'últim entrenament, dissabte

Dissabte l’equip farà l’últim entrenament per preparar aquest partit i a primera hora de la tarda està previst que l’expedició viatgi cap a Tenerife. A l’entrament d’aquest divendres s’han afegit els juvenils Munir i Xavi Quintillà i tenen previst entrenar-se també demà, dissabte. Edu Bedia, Edgar Ié i Adama han fet treball al marge del grup i l’evolució de les seves respectives lesions en marcarà la disponibilitat per al proper partit davant el Reial Madrid Castella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut