fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán, en una imatge d'arxiu / FOTO: ARXIU - FCB

La victòria aconseguida dissabte a Montilivi permet al FC Barcelona B deixar les places de descens. Això és només un exemple de la importància que tenen els tres punts sumats aquest dissabte davant el Girona. “Són molt importants, estàvem en un moment en què necessitàvem canviar la dinàmica”, ha explicat Eusebio Sacristán.

Sabíem que era un camp complicat i que havíem de seguir insistint, sense desesperar-nos”, ha dit el tècnic. En la roda de premsa celebrada a Montilivi, Eusebio ha insistit que la clau de la victòria és “mantenir la calma” i ha destacat també el fet de “continuar ferms en el partit” i “el gran treball dels jugadors”.

Retrobament amb el gol

El Barça B encadenava tres jornades sense marcar. Aquest dissabte ho ha fet per partida doble: “Per guanyar necessitàvem gols, però crec que el que més ens estava afectant era la desesperació”. “Ens hem mantingut tranquils -ha continuat-, hem tingut confiança i per fi ens ha arribat el premi del gol, i amb dos bons gols”.

El retorn d'Espinosa

Després de no haver estat convocat en el partit contra el Jaén, Espinosa va tornar davant el Girona. Ho va fer com a titular i amb un gol. Segons Eusebio, “la seva reacció ha estat molt bé. Ha treballat molt bé tota la setmana i així és com responen els guanyadors, els que volen arribar lluny”. “Necessitem que estigui bé cada dia, ha madurat molt i li faltava aquella regularitat”, ha afegit.

Javier Espinosa, per la seva banda, ha explicat que “l'entrenador és qui fa les convocatòries, per al bé de l'equip, i que el gol (fet a Montilivi) és el de menys”. El de Talavera de la Reina també ha comentat: “Hem fet un partit molt seriós, sòlid defensivament”- “L'equip necessitava més que mai la victòria”, ha afegit.

Tornar a dalt