Eusebio: “Estem convençuts de recuperar el nostre nivell”

Eusebio: “Estem convençuts de recuperar el nostre nivell”

El Barça B viatja aquest divendres cap a Sòria amb disset jugadors convocats per enfrontar-se aquest dissabte al Numància (18 hores) El filial vol sobreposar-se a la dura derrota en l’últim partit davant l’Eibar al Mini (0-2)

El Barça B ha fet l’última sessió preparatòria abans de viatjar aquest divendres cap a Sòria per enfrontar-se al Numància en la dotzena jornada de la Lliga Adelante aquest dissabte a l’estadi de Los Pajaritos (18 hores, Esport3).

Els blaugranes buscaran una victòria balsàmica després d’haver encaixat una dura derrota al Mini davant l’Eibar el passat diumenge (0-2). “Hem analitzat el partit i hem treballat bé per recuperar l’esperit que vam oferir en altres partits. Estem convençuts de recuperar el nostre nivell, ja que, si ho fem, podem guanyar qualsevol equip”, ha destacat Eusebio aquest divendres en la prèvia d’aquest compromís. “La gran lliçó de l’altre dia va ser que no ens podem precipitar i que hem de mantenir la calma i tenir paciència”, ha afegit.

Convocatòria amb disset efectius

Les baixes que té el Barça B han fet que Eusebio només pugui comptar amb disset jugadors. Patric i Nieto, per sanció, i Juste, Grimaldo, Ié, Cá i Sandro, per lesió, no estan disponibles. Adama i Ortolá són les novetats de la llista. Així, la resta d’efectius són els següents: Masip, Sergi Gómez, Ilie, Planas, Joan Román, Dongou, Espinosa, Babunski, Samper, Bagnack, Denis Suárez, Lucas, Edu Bedia, Adama i Sanabria.

Intensitat a Los Pajaritos

El Barça B s’espera trobar un equip local molt difícil de superar. I és que els sorians encara no coneixen la derrota a l’estadi de Los Pajaritos aquesta temporada. “El Numància és un equip intens, agressiu, que et va minant amb la seva força i grapa. Treuen molt de profit de l’estratègia. Els hem d’igualar en intensitat i en ritme”, ha conclòs l’entrenador del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut