Eusebio: “Estem confiats en la nostra feina”

Eusebio: “Estem confiats en la nostra feina”

El Barça B ha fet aquest dissabte l’última sessió preparatòria abans de rebre l’Eibar diumenge (17 hores, Esport3) al Mini Eusebio recupera Dongou després de quatre setmanes de baixa i Adama i Sanabria estaran a disposició del Juvenil A

El Barça B ha preparat el partit d’aquest diumenge (17 hores, Esport3) davant l’Eibar al Mini amb molta intensitat i ganes per intentar encadenar una segona victòria consecutiva que donaria més oxigen al conjunt blaugrana.

Estem bé, l’última victòria davant l’Alabès ens ha anat molt bé per tenir més ànim. Estem confiats en la nostra feina”, ha explicat Eusebio aquest dissabte a la prèvia d’aquest partit.

L’equip està equilibrat. Ens dóna molta confiança aquesta línia d’intensitat i solidaritat que estem oferint”, ha afegit l’entrenador del filial.

El filial recupera efectius

Dongou ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer al partit davant el Mallorca. “La tornada de Dongou és molt positiva per a nosaltres. S’ha entrenat molt bé aquesta setmana”, ha comentat Eusebio.

Adama també s’ha recuperat de les seves molèsties però no ha estat inclòs a la convocatòria del Barça B i podria tenir uns minuts amb el Juvenil A, que s’enfrontarà aquest diumenge a l’Espanyol (12 hores, Barça TV) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tonny Sanabria també estarà a la disciplina del conjunt de Vinyals. “Vull felicitar Sanabria i Adama per la gran ajuda que estan oferint al Juvenil. No és una situació fàcil ja que estan a cavall del Barça B i el Juvenil A, però tenen una mentalitat molt bona”, ha reconegut el de La Seca.

Convocatòria de divuit

Com està sent habitual aquesta temporada, Eusebio convoca divuit jugadors també en els partits que es disputen al Miniestadi. Per al partit de demà, els efectius seran els següents: Bañuz, Masip, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Dongou, Espinosa, Babunski, Bagnack, Samper, Denis Suárez, Pol Calvet, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia i Sandro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut