Eusebio: “Ens hauria agradat tenir més efectivitat”

Eusebio: “Ens hauria agradat tenir més efectivitat”

El tècnic del filial blaugrana es va mostrar satisfet pel joc del seu equip però va lamentar no haver aprofitat les ocasions

El Barça B no va poder assolir la victòria contra el Recreativo de Huelva (0-1) tot i dominar el partit de principi a fi. Els blaugranes van aconseguir tancar els andalusos a la seva pròpia àrea, però en una de les úniques ocasions visitants Joselu va fer el gol de la victòria. A la roda de premsa posterior al partit, Eusebio va reconèixer: “Hem intentat fer el nostre joc, estic content pel partit, però no pel resultat”.

Un rival molt ordenat

“Hem intentat fer el nostre joc i hem tingut paciència per atacar un equip que ha acumulat molta gent darrere”, analitzava Eusebio. El tècnic del filial ha destacat: “Hem fet el partit que teníem previst, hem tingut el control i hem estat fidels a la nostra forma de jugar. Ells han decidit donar-nos la pilota, esperar per jugar a la contra i han aprofitat una de les ocasions”.

“M’hauria agradat tenir més efectivitat, hem donat velocitat a la pilota i hem atacat bé per les bandes. En general, estic content pel partit que hem fet, però no pel resultat”, ha confessat Eusebio.

El partit entre el filial blaugrana i el Recreativo ha servit per veure Grimaldo per primera vegada a l’onze titular després que el jove lateral es recuperés de la greu lesió al genoll. Eusebio ha valorat l’actuació de Grimaldo: “Ha estat bé, és un jugador molt intel·ligent que sap interpretar molt bé totes les situacions de partit. Ha jugat una hora, li falta lògicament un punt d’estat de forma, però ha tingut un bon rendiment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut