fcb.portal.reset.password

Eusebio, en un partit al Mini. FOTO:Arxiu FCB

El filial blaugrana va sortir de l’estadi Ángel Carro sense poder sumar cap punt davant el Lugo, que va variar un xic el seu joc habitual tot i que va mantenir l’essència de bon joc de toc que proposa Quique Setién.

El Barça B va tenir la possessió de la pilota i va crear ocasions però no van ser del tot clares per aconseguir un preuat gol que hauria significat l’empat. Un dels contraatacs dels locals finalitzat per Rennella (min 60) va significar la sentència per als blaugranes.

Primer temps de tempteig

“El primer temps ha estat de molt de respecte entre els dos equips, nosaltres controlant el joc i el Lugo esperant la seva oportunitat per sortir a la contra. Durant aquesta fase hi ha hagut poques oportunitats de gol dels dos equips. Ens ha faltat una mica de determinació als metres finals per aprofitar la nostra bona selecció d’arribada a porteria”, va analitzar Eusebio Sacristán després del partit.

Aspectes a millorar

L’entrenador blaugrana va demanar més determinació a l’equip, sobretot en el terreny ofensiu. “Ens ha faltat intensitat als metres finals. La nostra proposta ha estat bona, hem fet un bon partit en línies generals. Hem de millorar en aquest aspecte per al proper partit”.

Segon acte a remolc

“El Lugo ens ha pressionat molt a l’inici del segon temps i han arribat amb més claredat a la nostra porteria. S’han imposat quant a determinació per buscar el resultat i han aconseguit posar-se per davant. A partir d’aquest moment hem tingut més profunditat i alguna ocasió amb la qual hauríem pogut aconseguir l’empat”, analitzava el tècnic blaugrana.

“Ells ens han aguantat bé defensivament i nosaltres hem tractat de fer el nostre joc però no hem aconseguit el gol. Felicito el Lugo per la victòria”, concloïa el de La Seca.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();