fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán, dirigint aquest divendres la sessió del Barça B / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El Barça B viatja a Vitòria aquest divendres amb la idea de poder trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives davant un Alabès (dissabte, 18 hores, Esport3) que es fa molt fort a casa. Eusebio Sacristán ha reconegut que la falta de punteria és una de les assignatures pendents després de quatre jornades sense tenir el premi del gol a la feina feta. “Ens estem centrant en l’atac. En defensa l’equip està bé, però quan els equips contraris es fan forts al darrere se’ns fa difícil fer mal. Hem de buscar més profunditat en el nostre joc. Si aconseguim atacar bé traurem rendiment a la nostra feina”, ha explicat l’entrenador blaugrana.

Bona mentalitat

El filial està treballant per capgirar aquesta dinàmica negativa en cada entrenament. “L’equip està bé, amb ganes. Estem confiats en el treball que estem fent. Tenim coses a millorar i estem treballant fort. Estem esperançats de tenir el premi a la feina que estem fent”, ha comentat Eusebio.

“Els jugadors ho estan deixant tot en cada partit. Tenen una mentalitat molt bona. No hem de decaure i seguir millorant. Volem aconseguir una victòria que ens aniria molt bé per donar-nos confiança”, ha afegit el de La Seca.

Fins a cinc novetats

Eusebio Sacristán ha inclòs a la convocatòria fins a cinc jugadors que no van poder participar en el partit davant el Deportivo de diumenge passat. Sergi Gómez ha rebut l’alta mèdica després de dues setmanes de baixa i els internacionals Bagnack, Babunski i Sanabria han arribat a temps a entrar a la llista. A més, Bañuz ha substituït Ortolá per decisió tècnica. Adama no viatja a Vitòria a causa d’unes molèsties al tendó rotular de la cama esquerra que li impedirà jugar aquest dissabte. “Els internacionals han arribat bé amb sessions d’entrenament suficients per poder disputar el partit”, ha explicat Eusebio.

Aprendre de la derrota

De les dinàmiques negatives es poden extreure coses positives. És el cas dels joves jugadors blaugrana que inicien el seu camí al professionalisme. “La duresa de la Segona Divisió és un aprenentatge per als nostres joves jugadors. Això els enriqueix i poden entendre la dificultat i l’exigència que té el futbol professional. Aquest aprenentatge en els moments dolents els farà més forts en el seu futur”, ha conclòs l’entrenador del filial.

Els divuit convocats

La convocatòria del Barça B per aquest partit davant l’Alabès és la següent: Bañuz, Masip, Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Espinosa, Babunski, Bagnack, Samper, Denis, Pol Calvet, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia, Sanabria i Sandro.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();