Eusebio: “El rendiment de l’equip creix dia rere dia”

Eusebio: “El rendiment de l’equip creix dia rere dia”

El Barça B va aconseguir un punt a Alcorcón (2-2) aquest diumenge que li permet sortir de les posicions de descens Eusebio Sacristán es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip però amb les sensacions d'haver pogut rematar el partit

Eusebio Sacristán va analitzar l’empat aconseguit pel seu equip a l’estadi Municipal Santo Domingo davant l’Alcorcón que permet al Barça B sortir de les posicions de descens. Al final de la jornada 20 de la Lliga Adelante el filial blaugrana ocupa la 18a posició amb 24 punts, un més que el Mirandès.

“Al primer temps hem controlat nosaltres bé el joc de l’Alcorcón. Hem impedit que s’apropessin a la nostra àrea i quan teníem ocasió de fer contres generàvem perill. A la segona part ells han sortit molt intensos i a nosaltres ens ha faltat un punt de tensió que ha aprofitat l’Alcorcón per capgirar el marcador”, va explicar Eusebio després del partit.

“Amb el 2 a 1 hem tornat a recuperar la nostra força i la nostra fe a aconseguir treure premi a la feina que havíem fet al primer temps i una altra vegada ens hem endollat i hem empatat un bon partit. En línies generals me'n vaig amb la sensació que podríem haver rematat el partit quan millor estàvem”, va afegir.

Les sensacions per sobre de la classificació

Tot i tornar a estar fora de les posicions de descens el més important per a l’entrenador blaugrana són les sensacions que deixa l’equip en cada partit que juga. “Tractem de no mirar molt la classificació. Pensem més que el nostre rendiment com a equip va creixent dia a dia i que cada vegada som més sòlids, consistents i més adaptats a la categoria. Tot això és positiu”, comentava Eusebio.

Els canvis donen resultat

Adama, Sandro i Babunski van entrar de refresc a la segona part i van aportar moltes coses positives a l’equip. De fet, Adama va aconseguir el gol de l’empat al minut 88 després d’un ràpid contraatac.

“Sabem el que ens dóna Adama durant un partit. Quan els rivals comencen a afluixar podem aprofitar les contres a la seva potència, que és increïble, com així ho hem fet. Sandro ve d’una lesió i no estava per a tot el partit però sortint de refresc ens dóna rematada i profunditat. Babunski també ha sortit bé perquè ha aguantat la pilota, que era el que necessitàvem en els últims minuts”, va concloure el preparador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut