fcb.portal.reset.password
Eusebio durant un partit

Eusebio durant un partit / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El Barça B viatja a Bilbao després d’haver fet l’última sessió preparatòria aquest divendres. L’Eibar, el líder de la categoria, serà el rival de dissabte (18.30 hores, Esport3) per als blaugranes.

“Com tots els partits aquest també serà molt complicat. La categoria està molt igualada i qualsevol pot guanyar. L’Eibar travessa una dinàmica molt positiva, són molt intensos i tenen molt de ritme. Es diferencien d’altres equips per aquesta estabilitat anímica. Li estan treien molt de profit”, ha analitzat Eusebio aquest divendres.

“El perill més gran de l’Eibar és el seu esperit. Tenen molta fe, són molt solidaris i a poc a poc desgasten els rivals”, ha afegit.

Seguir sumant

El filial blaugrana es troba en una bona línia de joc i resultats en haver aconseguit 10 dels últims 12 punts en joc i Eusebio no renuncia a res. “Volem continuar en la línia positiva en la qual ens trobem. El nostre objectiu és estar com més amunt millor”, ha comentat.

“Hem d’estar molt forts i posar molta intensitat davant l’Eibar. Haurem de treure el millor de nosaltres mateixos”, ha explicat el preparador blaugrana.

Patric, baixa

El lateral dret Patric Gabarrón no ha pogut entrenar-se aquest divendres a causa d’un esquinç de turmell i estarà al voltant de dues setmanes de baixa. Javier Espinosa tampoc ha arribat a temps de recuperar-se i conjuntament amb el murcià no han viatjat a Bilbao.

Així, la llista de divuit jugadors convocats que ha fet pública aquest divendres Eusebio és la següent: Bañuz, Masip, S. Gómez, Planas, Ilie, Dongou, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Lucas, Edu Bedia, Adama, Sandro i Munir.

Halilovic, bon fitxatge

Eusebio Sacristán ha valorat molt positivament el fitxatge de Halilovic amb vista a la propera temporada. “Halilovic és un gran fitxatge per al Club. És un dels jugadors joves amb més projecció a Europa. Té les condicions ideals per jugar en aquest club”.

Tornar a dalt