Eusebio: “Aquesta tercera posició té molt mèrit”

Eusebio: “Aquesta tercera posició té molt mèrit”

L’entrenador del Barça B va valorar el final de temporada del filial després del partit contra l’Hèrcules i es va mostrar exultant per la tercera plaça

El Barça B va aconseguir igualar la millor classificació de la seva història a Segona Divisió aquest dissabte en guanyar l’Hèrcules al Rico Pérez. Després d’una temporada de menys a més, l’entrenador del filial, Eusebio Sacristán, afirmava en roda de premsa que estava “cansat”, però va assegurar: “Tenim la nostra recompensa”.

A l’espera del resultat de l’Eibar diumenge, amb la victòria a Alacant, el filial és l’equip amb més victòries de la categoria, amb 20. Eusebio es mostrava molt content en acabar el partit: “Per a nosaltres aconseguir una tercera posició en aquesta Lliga crec que té molt mèrit. No era un partit fàcil, però ho hem controlat i hem imposat el nostre joc. Al segon temps ens ha faltat control i intensitat, però hem aconseguit l’objectiu”, explicava.

Donar una alegria a l’afició

En acabar, Eusebio posava punt final a aquesta temporada històrica i brindava la victòria i la classificació a l’afició blaugrana: “Per la nostra part, feliços i contents per quedar tercers en aquesta Lliga tan exigent, on els petits detalls marquen diferències. Hem competit durant tota la temporada, hem anat de menys a més durant tota la Lliga. Ens emportem aquest premi que no és més que l'orgull personal, professional i esportiu, i també donar una alegria als nostres aficionats de veure l'equip filial del Barça en tercera posició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut