Eusebio: “Aquest és el nostre petit homenatge a Tito”

Eusebio: “Aquest és el nostre petit homenatge a Tito”

El Barça B va aconseguir una nova victòria davant la UD Las Palmas (0-2) i es consolida en la tercera plaça de la Lliga Adelante Eusebio Sacristán i els jugadors del filial van dedicar aquesta victòria de prestigi a Tito Vilanova

El Barça B va aconseguir davant la UD Las Palmas una important victòria (0-2) que el consolida en la tercera posició de la Lliga després d’encadenar nou jornades sense conèixer la derrota –set de les quals sumant victòries. El filial segueix en una dinàmica molt positiva i és el millor equip de la categoria a la segona volta.

Eusebio va voler dedicar aquest partit a Tito Vilanova i va tenir un sentit record a l’exjugador i exentrenador blaugrana. “Aquest és el nostre petit homenatge a Tito. El partit d'avui i el treball dels xavals van dedicats a ell, una persona que va formar part d'aquest equip com a jugador i entrenador. Va col·laborar que l'equip pugés a Segona B i que ara estiguem on som. Homenatge a una persona que ha estat un orgull per a tots els barcelonistes tenir entre nosaltres per tot el que ens ha aportat, per tota la seva lluita, la seva valentia, un exemple que recordarem per sempre”, va expressar l’entrenador blaugrana a la roda de premsa posterior al partit.

Adaptar-se al medi

El filial blaugrana va haver de suar de valent davant d’un equip, la UD Las Palmas, que aspira l’any vinent a jugar a Primera Divisió. Dominats pel quadre de Sergio Lobera, els joves jugadors d’Eusebio van saber llegir bé el partit per canviar un xic el seu estil i endur-se la victòria final.

“La UD Las Palmas és un equip que té jugadors d'una qualitat molt gran i sabíem que seria un equip molt difícil. No és fàcil pressionar i tenir-los en el seu camp com preteníem. Per aquí ells han tingut la iniciativa del joc i han estat capaços de dominar-nos. Aquest treball, esforç i sacrifici ens han permès i obligat a fer un partit més de contraatac”, va analitzar Eusebio.

L’errada del penal ha estat un avantatge per a nosaltres per poder aguantar l'empat, i a partir d'allà ha estat quan hem buscat amb determinació la victòria d'una manera una mica diferent de l'habitual però que ens ha donat el premi. Demostra que tenim jugadors que es comprometen en el terreny defensiu i que després tenen la qualitat perquè en situacions de contraatac puguin solucionar el partit”, va concloure el de La Seca.

“Som una pinya”

Un dels capitans de l’equip, Sergi Gómez, també va analitzar aquesta victòria després del partit i també l’evolució de l’equip aquesta temporada. “Ha estat el premi a la constància de l’equip. Sabíem que seria un partit complicat, com així ha estat. Ells han tingut bones ocasions. Hem estat preparats per a un partit així, que ja sabíem que tocaria, i defensivament hem fet un gran treball”, va declarar.

Estem en el moment més maco. Hem agafat una bona línia i hem de seguir així. Quan abaixes els braços els rivals et guanyen. Ens entrenem molt bé i això es veu reflectit en els partits. L’objectiu és intentar quedar al més a dalt possible, si és a la primera plaça, millor. Sabem que és molt difícil però lluitarem per aconseguir-la”, va afegir

A mesura que ha jugat partits l’equip ha anat aprenent dels errors i ha anat millorant aspectes del seu joc. Hem demostrat que som una pinya. En partits en què a vegades no surt el joc tirem de cor i de coratge. Ens hem emportat partits no tant per qualitat sinó per ganes de guanyar”, va concloure el central blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut