El filial vol continuar amb la bona línia al Miniestadi

El filial vol continuar amb la bona línia al Miniestadi

El Barça B s’enfronta aquest dissabte al Sabadell (18 hores, Esport 3) en el duel més repetit de la història del filial El partit és important per reafirmar la bona línia exhibida guanyant els dos últims partits a domicili, contra el Girona i el Còrdova

El filial blaugrana jugarà aquest dissabte davant el Sabadell (18 hores, Esport 3), un duel molt important per sortir de la part baixa de la taula. Els homes d’Eusebio Sacristán vénen de guanyar els dos últims partits a domicili i necessiten confirmar la millora a casa davant la seva afició. A més, Edgar Ié i Denis Suárez són les novetats d’una llista de la qual cauen Dongou, amb el primer equip, i Sandro.

Els arlequinats, a un punt dels blaugranes

El conjunt del Vallès Occidental està en posicions de descens a Segona Divisió B, però només un sol punt per sota del Barça B. El conjunt entrenat per Miquel Olmo, després de la destitució de Javi Salamero, té un balanç força negatiu fora de casa, amb dos empats davant l’Alabès i el Girona i sis derrotes, contra la Ponferradina, el Numància, l’Sporting, el Còrdova, el Lugo i l’Hèrcules. Tot i així, els arlequinats són un equip rocós i difícil de guanyar, més del que demostra la seva classificació.

Precedents blaugrana

El partit entre el Barça B i el Sabadell serà el 39è en competicions oficials. El duel més repetit en la història del filial. La història somriu als blaugranes, que a Segona Divisió han aconseguit sis victòries, un empat i dues derrotes en els nou partits disputats al Miniestadi. L'última victòria del Barça B va ser la temporada passada (2-0), amb gols de Kiko Femenía i Rafinha.

Un Sabadell ple d’exblaugranes

Fins a sis són els jugadors arlequinats que han vestit els colors blaugrana al llarg de la seva carrera futbolística. Olmo, Espasandín, Moha, Antonio Hidalgo i Longás viuran aquest partit d’una manera especial, ja que visitar un equip en el qual has jugat sempre és especial. A més, el defensa Toni Lao va estar alguna temporada al futbol base blaugrana abans de fitxar per l’Espanyol. Alguns, com Hidalgo, han arribat a jugar gairebé 70 partits amb el Barça B, o com Víctor Espasandín, que va jugar al filial blaugrana durant tres temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut