El FC Barcelona ha arribat a un acord per la incorporació de Sanabria a la US Sassuolo

El FC Barcelona ha arribat a un acord per la incorporació de Sanabria a la US Sassuolo

Tonny Sanabria s’incorporarà a la US Sassuolo després de l’acord arribat per 4,5 milions d’euros, que podrien ser 12 depenent del rendiment del jugador i el seu futur valor de mercat

El FC Barcelona i la US Sassuolo han arribat a un acord pel traspàs del jugador Tonny Sanabria al club que milita a la Serie A italiana en una operació que pot arribar als 12 milions d’euros. D’aquesta quantitat, un total de 4,5 milions d’euros estan garantits i la resta, fins a arribar als 12 milions, estan condicionats al rendiment del jugador i al seu futur valor de mercat.

Els contactes pel traspàs de Tonny Sanabria es van iniciar amb l’AS Roma, i el mateix club italià va adreçar el FC Barcelona a la US Sassuolo, amb la qual finalment s’ha tancat l’operació.

Tres anys i mig al Club

Tonny Sanabria, de 17 anys, va començar a jugar al Cerro Porteño paraguaià fins que va venir a Catalunya el 2007. Després del seu pas per la Blanca Subur de Sitges, el davanter va ingressar a la Masia el 2010. Debuta amb el Barça B aquesta temporada en la derrota del filial al Miniestadi contra el Mallorca (0-1) en la setena jornada de Lliga. Ha disputat un total de 10 partits amb el conjunt d’Eusebio Sacristán i ha marcat tres gols.

A més, aquesta temporada ha debutat amb la selecció absoluta del Paraguai en els partits de classificació per al Mundial de 2014, després de quallar un gran Campionat Sud-americà Sub-17 i un bon Mundial Sub-20 a Turquia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut