fcb.portal.reset.password

Imatge del Barça B-Castella de la temporada 2012/13. FOTO: Arxiu FCB

Un ‘Miniclàssic’ sempre és especial, i el de diumenge (12 hores, Canal+) encara ho serà més. El Club pretén crear una animació especial per donar suport als jugadors més joves de la Lliga Adelante, el Barça B, davant del Reial Madrid Castella al Mini.

La prèvia del partit serà animada per Pep Callau, com fa habitualment abans dels partits del primer equip al Camp Nou. A més, s’instal·laran ninots darrere les porteries i es repartiran banderes a tots els socis, penyistes i aficionats blaugrana que assisteixin al Miniestadi. Els Barça Toons també seran presents als voltants de l’estadi donant la benvinguda.

Entrades molt assequibles per a aquest partit

Dilluns passat el FC Barcelona va posar a disposició dels socis, penyistes i aficionats les entrades per al ‘Miniclàssic’. Aquestes entrades es poden adquirir exclusivament a les taquilles del Club i els preus són molt assequibles: Gols a 9 euros, Lateral a 14 euros i Tribuna a 19 euros.

A més, tothom que vingui a aquest partit en cotxe podrà aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Camp Nou.

Socis gratis i promoció ‘Futbol amb Amics’

Com és habitual als partits disputats al Miniestadi, els socis del FC Barcelona tindran l’entrada gratuïta. Per accedir a la instal·lació serà imprescindible que cada soci retiri prèviament la seva entrada a les taquilles del Boulevard (passadís entre el Palau i l’FCBotiga).

En el cas que hi hagi disponibilitat d’entrades el mateix dia del partit, s’hauran de retirar a les taquilles del Gol Nord de l’estadi del Camp Nou tres hores abans del partit (de 9 a 12.45 h).

A més, com és habitual, cada soci tindrà l’opció de comprar tres entrades per a aquest partit a 3 euros cadascuna gràcies a la promoció ‘Futbol amb amics’. Els menors de 12 anys acompanyats d’un adult (com a màxim un menor per adult) tindran també l’accés gratuït al partit i hauran de retirar la seva entrada a taquilles.

Tornar a dalt