El Barça B buscarà seguir sumant davant la Ponferradina

El Barça B buscarà seguir sumant davant la Ponferradina

Barça B i Ponferradina es veuran les cares aquest diumenge (17 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Mini en la 29a jornada de la Lliga Adelante El filial recupera Samper i perd per sanció Dongou respecte al partit de Mallorca

El Barça B ha fet aquest dissabte l’últim entrenament per acabar de preparar el partit de diumenge davant la Ponferradina (17 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Miniestadi. El filial blaugrana té com a objectiu encadenar una segona victòria consecutiva després de l’aconseguida a l’Iberostar Estadi davant el Mallorca (1-2) dissabte passat. Els tres punts farien sumar-ne 40 als homes d’Eusebio i allunyaria l’equip de les posicions perilloses de la classificació.

Per la seva banda, la Ponferradina arriba al Mini amb necessitat de sumar després d’haver aconseguit dos punts dels últims 12 possibles. Els de Claudio Barragán ocupen la 16a posició a la classificació però només es troben a tres punts del Barça B donada la gran igualtat que es viu a la divisió de plata.

Samper, OK; Dongou, sancionat

Samper és una de les novetats a la convocatòria després de perdre’s el primer partit de la temporada davant el Mallorca a causa d’acumulació de cinc targetes. Lucas Gafarot ha rebut l’alta mèdica però no ha estat inclòs a la llista per decisió tècnica. D’altra banda, Dongou haurà de complir un partit de sanció en haver vist la cinquena targeta groga a Mallorca.

Així, la llista completa de convocats és la següent: Masip, Ortolá, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Espinosa, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Edu Bedia, Adama, Sandro i Munir.

Duel igualat

Els precedents d’aquesta temporada i la passada conviden a presagiar un partit molt intens i igualat entre Barça B i Ponferradina. Així, al partit d’anada la Ponferradina va aconseguir la victòria a El Toralín (1-0). Per la seva banda, el filial blaugrana va guanyar (2-1) al Mini la temporada passada i va perdre a Ponferrada (3-2). Així doncs, victòries per la mínima i gols. Espectacle al Mini assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut