El Barça B buscarà seguir sumant davant el Recre

El Barça B buscarà seguir sumant davant el Recre

L’equip d’Eusebio podria ser líder provisional de la Liga Adelante si guanya aquest divendres (21 hores, Esport3) el Recreativo al Nuevo Colombino Tots dos equips estan empatats a deu punts en el que promet ser un duel apassionant

Barça B i Recreativo mesuraran aquest divendres (21 hores, Esport3) al Nuevo Colombino les seves bones sensacions després d’un bon inici de temporada d’ambdós equips. Tots dos estan empatats a deu punts, a un de l’Sporting de Gijón, i qui guanyi serà el líder provisional de la Lliga Adelante a l’espera de la resta de la jornada.

Els dos conjunts han aconseguit tres victòries i un empat. El degà ha jugat dos partits a casa, amb un de guanyat i un altre d’empatat. Per la seva banda, el Barça B va empatar a Tenerife (2-2) i va perdre amb el Mirandés (2-1), però ha deixat moments brillants de futbol. Els blaugranes són més fiables a casa aquesta temporada, on han aconseguit vèncer en els tres partits jugats al Mini.

El filial arriba a aquest partit amb optimisme després de guanyar el Reial Madrid Castella mentre que el Recreativo va guanyar el Mirandès (0-3), que era el líder a la jornada 4.

El Recre, rival complicat

Aquest partit es presenta ple de complicacions per als homes d’Eusebio Sacristán. Els andalusos tenen molta confiança i motivació per buscar el seu somni de pujar a la Primera Divisió. A més, el degà del futbol espanyol va ser un rival molt incòmode per als blaugranes la temporada passada.

El Recreativo va guanyar els dos partits disputats davant el Barça B. Al Mini van finalitzar dos a tres, i al Nuevo Colombino, dos a zero.

Sergi Barjuan posarà les coses difícils

El degà del futbol espanyol té com a entrenador l’exblaugrana Sergi Barjuan. Aquesta serà la seva segona temporada com a tècnic del conjunt andalús i la seva mà ja s’ha deixat notar. “Ens enfrontem a un bon equip. En Sergi ja fa una temporada que és allà i els seus conceptes ja estan assumits per l’equip. El Recre és un equip amb confiança gràcies al bon inici de Lliga que han tingut. Serà un partit dur però estem preparats per afrontar-lo”, va comentar Eusebio a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest divendres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut