El Barça B afronta el Miniclàssic amb confiança i prudència

El Barça B afronta el Miniclàssic amb confiança i prudència

Els jugadors del Barça B es preparen per disputar el segon clàssic de filials d’aquesta temporada a Madrid (18 hores) En el partit de la primera volta els blaugranes es van imposar al Mini per 2-0 amb gols de Sandro i Dani Nieto

Jornada 26 de la Lliga Adelante. Pot semblar un partit més, però no és ben bé així. El Barça B visita dissabte (18 hores) el Reial Madrid Castella. Ho fa dotze posicions per sobre a la classificació, però la diferència és només de set punts. El Castella és últim amb 27 punts, i el Barça B, desè amb 34. Per això, els tres punts són vitals per consolidar la bona dinàmica més enllà de la rivalitat que es pugui veure al terreny de joc. Ara mateix, l’equip es troba més a prop de les posicions d’ascens, a un punt, que de les de descens, a sis. La situació, doncs, és prou bona per afrontar amb confiança aquest partit.

Un partit especial

Tot i ser un partit important pels punts en joc, jugar contra l’etern rival sempre desperta expectació, com reconeix Jordi Masip: “És un partit important, com tots els de la categoria. Aquest és una mica més especial pel que significa i per la seva repercussió”. Sergi Gómez alerta que hauran de sortir al camp “mentalitzats com si fos un partit més”, tot i el plus que “és el Madrid i que, evidentment, els volen guanyar.

Sergi Samper està d’acord amb els seus companys i afegeix: “Sempre és especial jugar contra el Madrid”. I afirma que afronten el partit “amb moltíssimes ganes”.

Els tres punts, el més important

Més enllà de la rivalitat, els jugadors són conscients que els tres punts són vitals per mantenir la bona posició a la taula. Així ho veu Jordi Masip, que considera “fonamental” guanyar els tres punts. Edu Bedia, que, tot i afirmar que un Barça-Madrid “sempre és important”, recorda que ho és “sobretot pels tres punts i mirar altres objectius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut