Edu Bedia: “El bon ambient ha estat una de les claus de l’èxit”

Edu Bedia: “El bon ambient ha estat una de les claus de l’èxit”

Denis Suárez i Edu Bedia han visitat el plató de l’‘ADN Barça’ aquest dimecres per fer un balanç de la temporada Tots dos destaquen l’excel·lent ambient entre els membres de l’equip i creuen que ha estat una de les claus dels bons resultats

El Barça B està completant una de les millors temporades a Segona A. Ara mateix l’equip és cinquè, empatat a punts amb el tercer (Las Palmas) i el quart (Sporting de Gijón), amb 60 punts quan falten tan sols dues jornades de Lliga. Dos dels protagonistes d’aquesta bona dinàmica són Edu Bedia i Denis Suárez, que aquest dimecres han estat els convidats de l’‘ADN Barça’ de Barça TV abans del partit de dissabte (19.00 h) contra l’Alcorcón al Mini.

El bon ambient, clau

Tots dos jugadors estan d’acord que un dels factors més importants per ser tan amunt a la taula classificatòria és la bona sintonia entre els membres de l’equip. “El Barça B és un grup de jugadors molt joves i durant tota la temporada hi ha hagut molt bon ambient”, assegura Denis Suárez. Edu Bedia hi afegeix que tenen “molt bona relació entre tots els jugadors de l’equip”. “Aquesta crec que és una de les claus de l’èxit d’aquesta temporada”, afirma Bedia.

Satisfets amb la temporada

Per a tots dos aquest ha estat el primer any al filial blaugrana. En el cas de Denis, creu que justament fa una volta, contra l’Alcorcón, es va sentir protagonista: “El partit davant l’Alcorcón de la primera volta va ser clau per a mi, ja que vaig aconseguir el primer gol i a partir d’aquell moment vaig agafar confiança”.

Edu Bedia, per la seva banda, creu que ha complert els objectius que es va marcar: “Vaig venir al Barça per poder jugar molts partits i ajudar l’equip en tot i crec que ho he aconseguit. He jugat molts minuts i he ajudat els meus companys tant dins com fora del camp”.

Elogis mutus

Tant l’un com l’altre van elogiar-se mútuament. “Bedia és un dels jugadors més veterans de la plantilla, al qual tinc molt de respecte juntament amb Ilie i Masip. Ha estat un jugador imprescindible aquesta temporada”, creu Denis. “Té un toc de pilota espectacular –afegeix– i ens ha aportat molt tant ofensivament com defensivament”.

Edu Bedia tampoc va escatimar bones paraules cap al seu company: “En Denis ha fet un salt de qualitat a l’equip. Ha fet una gran temporada aportant assistències i gols. Li veig molt de futur en aquest club”, va assegurar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut