Dinar de Nadal del B amb els millors desitjos

Dinar de Nadal del B amb els millors desitjos

La plantilla del Barça B s’ha reunit aquest dimarts en un dinar de germanor amb motiu de les festes de Nadal Al tradicional dinar nadalenc hi ha assistit el directiu Jordi Mestre, acompanyat dels directius de la Comissió Esportiva del Barça B

Els jugadors i el cos tècnic del Barça B s’han aplegat aquest dimarts en el tradicional dinar de Nadal amb l’objectiu de desitjar-se unes bones festes al restaurant Txalaparta de Barcelona.

A l’acte hi han assistit també el directiu Jordi Mestre i els directius de la Comissió Esportiva que acompanyen l’equip a tots els partits de la Lliga Adelante: Josep Maria Garcia Meranges, Josep Maria Huguet, Josep Contreras i Santi Ballesté.

Jordi Mestre ha desitjat una bona entrada de l’any 2014 en el terreny futbolístic i també personal. Santi Ballesté ha llegit un discurs molt emotiu als presents en representació dels seus companys. Finalment, Eusebio ha instat els jugadors a recuperar forces durant aquests dies de Nadal per encarar la segona part de la temporada en les millors condicions.

Germanor abans d’acabar l’any

L’Sporting de Gijón serà l’últim rival del filial del 2013. El partit, corresponent a la 19a jornada de la Lliga Adelante, es disputarà al Mini aquest dissabte a partir de les 18 hores. L’equip tindrà uns dies de vacances i tornarà als entrenaments el 30 de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut