Derrota amb el Llagostera (1-0)

Derrota amb el Llagostera (1-0)

Ha decidit un gol d’Eloy Gila a la primera part i Ilie ha desaprofitat un penal a les acaballes del segon amistós del Barça B

El Barça B ha perdut per un gol a zero davant el Llagostera en el que ha estat el segon partit de pretemporada de l’equip d’Eusebio. El partit ha estat molt disputat i el filial ha gaudit de les ocasions més clares però amb poca fortuna. Ilie ha tingut l’oportunitat més clara dels blaugranes al minut 80 però el porter Moragón ha endevinat el xut de penal i ha rebutjat la pilota.

Han participat la majoria de jugadors que van anar convocats amb el primer equip en les darreres dues setmanes. El porter Ortolá ha debutat amb l’equip i també ho han fet els juvenils Godswill i Sanabria. Oscar Sielva, jugador a prova del filial, ha disputat 68 minuts.

Primera part amb molta intensitat

El Barça B ha tingut la possessió de la pilota i les ocasions de gol en la primera meitat però ha estat el Llagostera qui ha marxat al descans amb avantatge al marcador gràcies a un gol al minut 36 d’Eloy Gila, que ha batut per sota Ortolá, que avui debutava amb el Barça B. Sanabria ha tingut una de les ocasions més clares amb una rematada de cap que ha rebutjat el porter Ratti.

Eusebio ha plantejat un inici amb molta intensitat i pressió al davant i moviment ràpid de la pilota. Babunski també ha tingut una bona ocasió al quart d’hora la qual ha tret Ratti. Samper ha estat l’únic jugador que va participar dimarts amb el primer equip que ha jugat en la primera meitat.

Segona meitat sense fortuna

A la segona meitat han entrat Masip, Patric, Planas, Ilie, Dongou, Espinosa, Nieto i Quintillà per Ortolá, Pol Calvet, Babunski, Lucas, Godswill, Miguel Maza, Sanabria i Samper. I s’han mantingut al terreny de joc Sielva, Ayala i Costa.

El Barça B ha seguit buscant la porteria contrària però la sort no li ha somrigut. Ilie ha tingut l’ocasió més clara quan l’àrbitre ha assenyalat un penal al minut 80 però el porter Moragón ha aturat el xut del migcampista barceloní.

Els blaugranes ho han intentat fins al final però sense punteria. Així doncs, el filial encaixa la primera derrota de pretemporada després de guanyar l’Escala. Aquest partit, però, de ben segur que servirà als homes d’Eusebio per seguir agafant el punt de forma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut