Deportivo de la Corunya – FC Barcelona B: Sumen un punt en un camp de primera (0-0)

Deportivo de la Corunya – FC Barcelona B: Sumen un punt en un camp de primera (0-0)

Els d’Eusebio planten cara a Riazor, fan un bon partit i sumen un gran punt a domicili Els blaugranes han gaudit de bones oportunitats, però no han pogut superar el porter Lux

El Barça B ha empatat aquest dissabte a Riazor contra el Deportivo en un partit en què els d’Eusebio Sacristán han donat la cara i han passat gran part del matx en camp ofensiu. Els blaugranes, amb el punt aconseguit, en sumen 41 i segueixen a la part mitjana alta de la classificació.

El filial del Barça B s’ha presentat a Riazor sense complexos. Ni per l’Estadi, de Primera Divisió durant molts anys, ni per l’entitat del rival, que fa poc més de 14 anys va guanyar la Lliga de la Primera Divisió. Ara, a Segona, els gallecs són un dels millors equips de la categoria, però no han pogut superar els d’Eusebio, que han fet un partit molt seriós i que en els primers 45 minuts sempre han estat concentrats.

Oportunitats per vèncer

A la represa el bon joc del Barça s’ha vist traduït en diverses ocasions de perill, la més clara, de Sandro Ramírez. El canari, amb un xut creuat, ha estat a punt de superar un German Lux que no hauria pogut fer-hi res. Els blaugranes -aquest dissabte, amb la segona equipació- han continuat fent el seu joc i no han patit en excés per sumar un punt davant d’un rival que fins al final, i més a casa seva, ha lluitat per la victòria.

Al tram final els blaugranes, en un córner, haurien pogut avançar-se amb una rematada que ha estat a punt d’entrar a la porteria dels locals. El Barça B s’ha mostrat molt sòlid defensivament i ha sabut treure un punt d’un partit travat per moments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut