Denis, Campins i Lucas debuten a Tenerife

Denis, Campins i Lucas debuten a Tenerife

L’Heliodoro Rodríguez de Tenerife va ser l’escenari dels debuts oficials de tres jugadors més del Barça B El filial marxa de Tenerife amb el bon de gust de boca de l’empat (2-2) aconseguit aquest diumenge

El Barça B ha sumat 7 dels 12 punts possibles i es troba a 3 punts del líder, el Mirandés, després de les dues victòries i l’empat de les tres últimes jornades. A més de seguir sumant el partit a l’Heliodoro Rodríguez quedarà en la memòria de tres joves jugadors que van fer el seu debut oficial com a blaugranes: Denis Suárez (19 anys), Campins (18 anys) i Lucas (19 anys).

La il·lusió i els nervis del primer dia

Els tres debutants van agrair l’oportunitat de poder estrenar-se a la Lliga Adelante oferint molt bones prestacions. Malgrat la seva joventut han demostrat a Eusebio que estan preparats per a una categoria tan exigent com és la Segona Divisió.

“M’he sentit molt bé en el meu primer partit com a blaugrana. Estic molt content per l’estrena però m’hauria agradat aconseguir la victòria. La Segona Divisió és molt difícil, però la idea de joc de l’equip, sempre volent la possessió de la pilota, s’adapta molt bé al meu estil”, va declarar Denis Suárez després del partit. El gallec va entrar a la segona meitat i va donar més presència al centre del camp blaugrana.

Per la seva banda, Lucas Gafarot va ser titular i va disputar 76 minuts. “M’he sentit una mica nerviós al principi del partit, però quan toques un parell de pilotes bé ja no penses en el públic ni en res extern, només en el joc. A la segona part he estat més còmode i he aportat més coses en atac. Sóc optimista de cara a la temporada. Som un equip molt jove, però ens ajudem i recolzem en tot moment. Junts som més forts”, va explicar el lateral esquerre.

Precisament, el tercer debutant, Campins, va substituir Lucas disputant l’últim quart d’hora del partit. “M’ha fet molta il·lusió debutar a la Segona Divisió. M’he alegrat molt quan m’ha cridat el míster per sortir al camp. Estic molt content i amb ganes de fer-ho bé al Barça B. L’equip m’està tractant molt bé. M’estan ajudant molt en la meva adaptació. Tenim la sort de tenir un grup formidable de persones”, comentava el mallorquí.

“Marxem satisfets de Tenerife”

Eusebio Sacristán va valorar molt positivament el punt sumat a Tenerife. El filial va remuntar un gol del Tenerife a l’inici de la segona meitat amb gols aconseguits per Espinosa i Dani Nieto, però Aridane va posar les taules al marcador al minut 68 de partit.

“El partit ha tingut molta intensitat i ha estat molt disputat. La primera meitat ha estat del Tenerife. La feina de l’equip ens ha permès estar al partit. A la represa les coses han canviat. Denis Suárez ens ha donat molt aire al mig del camp. Hem aconseguit en poc temps capgirar el marcador”, analitzava l’entrenador blaugrana.

“El Tenerife ha anat a totes per aconseguir empatar i hem hagut de treballar per aguantar el marcador i fins i tot fer algun gol més, però no ha pogut ser. El Tenerife ens ha empatat gràcies al seu esforç. Me’n vaig molt content per la feina feta pel meu equip. Hem estat dins del partit d’inici al final”, va concloure el de La Seca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut