Confirmats els horaris dels cinc pròxims partits del Barça B a la Lliga Adelante

Confirmats els horaris dels cinc pròxims partits del Barça B a la Lliga Adelante

Els homes d’Eusebio Sacristán jugaran contra l’Eibar al Miniestadi diumenge 27 a les 17 hores, un dia després del Clàssic al Camp Nou El derbi català davant del Girona serà el dissabte 16 de novembre a les 18 hores a l’estadi de Montilivi

El filial blaugrana ja coneix els horaris dels cinc propers compromisos de Lliga fins a la jornada 14, on es disputarà el derbi català contra el Girona. Tot i que ja se sabia que aquest cap de setmana el Barça B juga a l’estadi de Mendizorrotza contra l’Alabès dissabte a les 18 hores, ara s’han confirmat les quatre jornades següents.

Reben l’Eibar després del Clàssic

Un dia després del Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou, el filial rep l’Eibar al Miniestadi, a les 17 hores en el partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Adelante. Es dóna la casualitat que aquest enfrontament no es produeix des de la temporada 1998/99, ja que tots dos equips no coincideixen a la Divisió de Plata des de llavors. En aquella temporada, el resultat al Miniestadi va ser d’empat a zero.

Numància i Jaén a les jornades 12 i 13

El dissabte 2 de novembre a les 18 hores, el Barça B visitarà l’estadi de Los Pajaritos, en el marc de la jornada 12 de la Lliga Adelante. La setmana següent serà el Jaén l’equip que visitarà el Miniestadi, dissabte 9 de novembre, també a les 18 hores.

Derbi català a Girona

Finalment, l’últim partit programat serà el derbi català contra el Girona, que es jugarà el dissabte 16 de novembre a l’estadi de Montilivi, a les 18 hores. La temporada passada el Girona es va imposar per un gol a zero als homes d’Eusebio Sacristán. Com no podia ser d’una altra manera, el derbi serà televisat pel canal Esport3, igual que tots els altres partits anunciats prèviament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut