CE Sabadell-Barça B: Reacció insuficient (2-1)

El filial blaugrana ha caigut contra el millor local de la categoria tot i empatar en primera instància amb un gol de Dongou Els d’Eusebio es queden amb 57 punts però es mantenen a la zona alta tot i les dues derrotes consecutives

El Barça B d’Eusebio no ha pogut allargar la ratxa a domicili i ha caigut per 2 a 1 davant del millor local de la categoria. El Sabadell s’ha imposat en un partit molt disputat i en el qual s’han avançat els locals amb un gol d’Aníbal. Dongou ha empatat en l’inici de la segona meitat, però els locals s’han tornat a avançar amb una diana de Collantes. Els blaugranes es queden amb 57 punts i es mantenen a la zona alta tot i les dues derrotes consecutives

El filial s’ha vist sorprès als primers minuts per la intensitat del Sabadell, que ha sabut contrarestar la superioritat tècnica dels blaugranes i ha arribat a la porteria de Masip amb cert perill. El japonès Sotan ha tingut l'ocasió més clara després d’una passada a l’espai, però el porter blaugrana l'ha aturat sense problemes. A partir del quart d’hora de joc els jugadors d’Eusebio han aconseguit el control de la pilota i el Sabadell s’ha tancat al seu camp. Amb Munir anul·lat per un marcatge individual, el Barça B ha optat per buscar les bandes, però sense èxit.

No hi havia espais en camp local, i els blaugranes han necessitat paciència per buscar la manera d’arribar a la porteria de Nauzet. L'equip que ha tingut més oportunitats, però, ha tornat a ser el Sabadell, amb un xut de Ciércoles que ha marxat alt i una rematada de Sotan que ha obligat Masip a intervenir a la base del pal.

Cop abans del descans

Quan tot feia pensar que s’arribaria amb l’empat inicial al descans, el Sabadell s’ha avançat en el marcador. El davanter local Aníbal ha creuat una rematada de cap i ha fet impossible l’aturada de Masip. El gol ha descentrat el filial culer, que ha cedit dues ocasions més abans del xiulet de l’àrbitre.

La reacció d’Eusebio després del descans ha estat fer entrar Adama per Babunski a la línia d’atac, i el canvi ha tingut inicialment l’efecte desitjat. Després d’algun avís sense conseqüències del conjunt local, el ràpid extrem culer ha desbordat al lateral i ha centrat per a la rematada a plaer de Dongou.

Reacció estèril

El gol blaugrana no ha servit per canviar la tendència del partit. I és que el Sabadell ha tornat a arribar amb perill a la porteria de Masip. Collantes i Cristian ho han intentat sense èxit, però al minut 64 ha acabat arribant el gol local. Collantes ha definit per baix i ha tornat a avançar el conjunt arlequinat. El filial blaugrana no s’ha trobat còmode en cap moment i ha patit en defensa després de tres partits a domicili sense encaixar.

Els d’Eusebio havien aconseguit empatar el primer gol del Sabadell, però amb el segon no ha sabut trobat la manera de fer-ho. Dani Nieto ho ha intentat des de la banda esquerra en més d’una ocasió, però el Sabadell s’ha defensat amb intensitat i ha anul·lat la qualitat blaugrana. A més, Edgar Ié s'ha fet un esquinç al turmell i en els propers dies se li faran més proves. Els culers no han pogut tornar a igualar el marcador al tram final tot i reclamar un més que possible penal al descompte, i finalment s’ha consumat la segona derrota consecutiva. Tot i així, el filial blaugrana es queda amb 57 punts situat a la zona alta de la taula.