fcb.portal.reset.password

Pol Calvet, aquest dissabte, al Mini / FOTO: VICTOR SALGADO - FCB

Pol Calvet compleix la seva setena temporada com a blaugrana. Aquest estiu ha fet el salt del Juvenil A al Barça B. “És un pas complicat i requereix un procés d’adaptació. A poc a poc hauré d’agafar el ritme i el nivell de la Segona Divisió”, assegura el migcampista, qui encara afegeix: “Sobretot hi ha diferència en la intensitat, el ritme, etc. No tens ni dos segons per pensar! El rival se’t tira al damunt”.

El de Sant Cugat ho va comprovar en primera persona aquest cap de setmana al Miniestadi, on va debutar a Segona Divisió. “Durant la setmana, el míster em va dir que estava molt content amb mi i que m’arribaria l’oportunitat. No obstant, sincerament, tampoc m’esperava que arribés tan ràpid”. Calvet assegura que va intentar seguir els consells d’Eusebio: “Jugar de la mateixa manera com m’estava entrenant darrerament”.

Victòria contra un ex-Primera

Després dels duels contra el Mirandés i el Lugo, en què va escalfar-se a la banda, aquest dissabte va sortir en l’onze inicial. “Estic molt content per l’oportunitat que m’ha donat el míster i per la meva primera titularitat a Segona Divisió”, exclama el jugador. “Era un partit molt difícil. L’afrontàvem amb moltíssimes ganes per l’entitat del club i dels jugadors rivals”, afegeix. Un Saragossa que va veure com els joves jugadors del Barça B, entre ells Pol Calvet, el superaven per un ajustat 1-0, amb gol de Dani Nieto.

Tornar a dalt