Barça B-Tenerife: Busquen el cinquè partit sense perdre al Mini

Barça B-Tenerife: Busquen el cinquè partit sense perdre al Mini

En el duel de la primera volta el partit va acabar amb empat (2-2) després dels gols d’Espinosa i Dani Nieto Eusebio ha fet pública aquest dissabte la llista de convocats amb la baixa Patric, sancionat, i la novetat de Pol Calvet

El filial blaugrana jugarà aquest diumenge (17 hores, Esport3) davant del Tenerife la 25a jornada de la Lliga Adelante en un duel molt igualat a la classificació. I és que el Tenerife té 33 punts, dos més que els blaugranes, i, per tant, una victòria del filial els permetria avançar-los a la taula.

El Barça B vol confirmar les bones sensacions que va transmetre a Saragossa el passat diumenge en un dels millors partits dels blaugranes de la temporada.

Patric, única baixa respecte de Saragossa

Els blaugranes han acabat de preparar el partit d’aquest dissabte en un entrenament en què han participat tots els jugadors disponibles. Eusebio Sacristán perd Patric, que complirà un partit de sanció per haver rebut cinc targetes grogues. Així, Pol Calvet entra a la convocatòria com a única novetat respecte al partit davant el Saragossa.

El Mini comença a ser un fortí

El Barça B comença a treure profit de jugar al Miniestadi i ja acumula quatre partits sense perdre a casa. Des de la derrota contra el Las Palmas (1-2) el 23 de novembre que els homes d’Eusebio Sacristán sumen punts al Mini, concretament dos empats, davant l’Sporting i el Mirandés, i dues victòries, contra el Sabadell i l’Hèrcules. Si a això hi sumem l’última victòria a La Romareda davant el Saragossa (0-2), l’objectiu és el d’escalar posicions i guanyar l’‘average’ amb el Tenerife.

Un rival revifat

Tot i un inici de Lliga difícil, el Tenerife s’ha anat refent fins a estar situat a la meitat de la taula, més a prop dels play-off que del descens. De fet, és 11è amb nou partits guanyats, sis d’empatats i nou de perduts. El que sí que és cert és que el Tene abaixa el nivell a domicili, ja que hi ha aconseguit 12 punts, mentre que a l’Heliodoro n’ha sumat 21. Dels 11 partits lluny de les Canàries, n’han guanyat i empatat tres i n’han perdut cinc, quatre dels quals, però, en els quatre primers desplaçaments. Per tant, dels últims set enfrontaments fora de casa tan sols han cedit la derrota contra el Còrdova (1-0), mentre que vénen de guanyar els últims dos, al camp del Múrcia (1-2) i a Alacant contra l’Hèrcules (2-3).

Divuit partits amb avantatge blaugrana

L’últim precedent d’un Barça B-Tenerife al Miniestadi va ser el novembre del 2010, quan el filial es va imposar (3-1) amb gols de Jonathan Soriano, Nolito i Carmona. Aquell dia van jugar Sergi Gómez i Ilie, de l’actual plantilla. De fet, el Tenerife només ha guanyat una vegada de les seves nou visites al Mini, la temporada 1988/89, en què es va imposar amb claredat (0-3). Per tant, el balanç és favorable al filial blaugrana, tot i que aquest diumenge a les 17 hores es veurà el desenllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut